Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr. Spencer Reid
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Regi

Kor: 25

Külső leírás: Átlagos magasságú, eléggé gyenge testalkatú férfi. Izomzata nem túl fejlett, ami miatt kissé beteges törékeny kinézetet. Bőre sápadtabb, árulkodik életmódjáról. Ő egyszerűen nem az a típus, aki szabadidejében kiül napozni. Arcvonásai sokkal inkább jellemezhetők a helyes, vagy esetleg az aranyos szóval, mintsem a jóképűvel. Gesztusaiban van valami gyermeki, mellyel könnyen képes elnyerni az emberek tudat alatti szeretetét. Haja középhosszú, világosabb barna, néhol hullámos. Általában füle mögé tűri az elől lévő hosszabbtincseket, hogy ne lógjanak szemébe. Ajkai vékonysága határozottságról és tudásról árulkodnak, mégis kellően teltek ahhoz, hogy nem tűnjenek egy-egy pengeélnek. Pár évet letagadhatna korából, ami miatt öltözködési stílusa is felelős. Általában úgy öltözködik, mint egy egyetemista, akár egy kis szétszórtsága is hajlamos kinézetét illetően.

Jellem: Kissé zárkózott, bizalmatlan jellem, ami talán a munkájából adódik. Nem kedveli a tömeget, zavarba jön, ha beszédet kell tartania. Hiába erős lelkileg, olykor igenis szüksége van valakire, akiben bízhat és támaszkodhat. Nincs humorérzéke, a szarkazmust és az iróniát nem igazán érti. Ha valakihez elkezd kötődni, rendkívül nehezen viseli, ha elveszti az illetőt. Nehezen ismerkedik és elég ügyetlenül flörtöl, de édes zavara általában kompenzálja a hiányosságait. Komputerizált személyisége gyakran nyilvánul meg a nyomozások során, számos alkalommal oszt meg jelentős adatokat a csoporttal és hivatkozik statisztikára. Rejtélyes adottsága van a összetett dolgok felismeréséhez. Nem hisz abban, hogy a zsenialitás számértékben kifejezhető, de beismeri, hogy rendkívüli memóriával rendelkezik.

Élettörténet: Reid zseni, skizofrénia és Asperger-szindróma egyes tüneteivel, aki 12 éves korában végzett középiskolában. Fiatalkorában, apja elhagyta őt és anyját, mert nem bírt többé megbirkózni felesége paranoid skizofréniájával. A családdal nem tartotta tovább a kapcsolatot, viszont fia utáni érdeklődése sosem szűnt meg. Kamasz korában visszahúzódó, csendes jelleme – és tudása miatt is – elég sokat piszkálták, mely hatással volt jellemének fejlődésére. Hihetetlen képességeinek köszönhetően 23 éves korára már három PhD-vel rendelkezett. Édesanyját saját maga adta be egy szanatóriumba, mivel már nem tudta kezelni önveszélyes cselekedeteit. Amióta bent van, naponta ír neki levelet, ünnepnapokon pedig meglátogatja. Ennél többet nem igazán tudunk életéről, mindig óvatosan kezelte magánügyeit.

Hobby: Olvasás

Foglalkozás: FBI ügynök/Viselkedés elemzők

Extrák: 187-es IQ-ja van. *** Skizofrén és az Asperger-szindróma egyes tüneteivel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy eidetikus memóriája legyen, [Az eidetikus memória /vagy fotografikus memória népszerű definíciója szerint, az ezzel a képességgel rendelkező ember képes képeket, hangokat, tárgyakat extrém pontossággal, tömegesen, emlékezetből felidézni.] *** Asperger-szindrómája miatt kissé antiszociális. *** Percenként húszezer szót tud elolvasni. *** Könyv: Max Allan Collins: Gyilkos elmék/ Criminal Minds

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2013/191/f/2/thoughtful_by_whiteshaix-d3kagcj.jpg)

Engedélyezve: 2013. 10. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).