Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Caty (Kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Catgirl

Kor: 24 évesnek néz ki de kora ismeretlen

Külső leírás: Hullámos vér bordó haja leér egészen fenekéig. Ha belemélyeszti valaki az ujjait megtapasztalja hogy meglepően selymes. Bőre kissé fehér de mégis puha. Hajzuhataga keretezi gyönyörűen nőies arcát. Ajkaik buján teltek és vérvörösek ami igazán ritka. Szemei igazán ritkák aranyszínűek. Pillantása határozottságot és és titokzatosságot sugall. Igazán magas mint fajának minden nő tagja 180 cm magas igazán izgató jelenség. Igazán bőkezű volt vele a természet. Gyönyörűen izgató hosszú lábai vannak ami beletorkollanak darázsderekába. Kerek fenék és lapos has a következő szemlélni való ahogy feljebb pillant az ember dús kebleit is megláthatja. Hattyú nyaka még nagyobb eleganciát kölcsönöz számára. Nem meglepő ha azt mondjuk a fekete szín szerepel a kedvencek listáján. Ezekhez csapódik a fehér és a bordó. Ruhatárába minden gönc megtalálható hisz nő de a kedvence a bőr cuccok. A magassarkút sem utasítja vissza. Ugyan úgy mint a Testvériség többi tagjának neki is ott van a szíve felett.

Jellem: Harcias és szenvedélyes egy szóval lobbanékony. Szeret piszkálódni és iszonyatosan nagy a szája. Ha úgy akarja beszélgető partnerét két másodperc alatt felidegesíti. Imádja látni ahogy esetlegesen zavarba hozza az embert vagy a másik egyszerűen nem bírja abbahagyni vele a vitát. Lehetetlenül nagy türelemmel nézi végig ahogy majd szét pukkad valaki az idegtől. Vagy esetlegesen megpróbálja betörni de nem sikerül a számára. Mégis eme pimasz külső mögött egy érző szívű leány van. Hatalmas szíve van és érzékeny lélek. Szeret segíteni másokon és akinek szüksége van rá szeretetet adni. Mégis szigorú és ismeri a határokat. Utálja ha az ember kétszínű és hazug. A megcsalás pedig főben járó bűn. Minden nap új arcát mutatja meg de sosem adja ki magát. Senki nem tudja hogy vágyik a szerelemre, a gyerekekre. Csak e kemény harcost látják aki a Fekete Tőr Testvériség második női tagja Xhex mellett. Imádja a testvériséget nem mondja ki de kimutatni kimutatja tettekben.

Élettörténet: Szokványosat várnánk hogy arisztokrata család sarja. Nos egyáltalán nem kapunk ilyen sablont. A vámpírok nagyra tisztelt istennője az Őrző és egy tiszta vérű vámpír férfi leánygyermeke. Igen ő az istennő leánya aki lázadónak hihetnénk de ez nem igaz. Édesanyja és édesapja igazán szerették egymást. Sőt leányukat egyenesen imádták. Apja Ugnel még mai napig is istennője mellett él bár ezt senki sem tudja. Még a testvérek sem tudják hogy Caty ki fia borja. Kislány korában egy csomó nyelven megtanult és rengeteg hangszeren. Amikor végül kikerült a védőszárnyak alól látta hogy faja milyen nagy bajban van. Édesanyja eleinte hevesen tiltakozott a dolog ellen de végül bele ment hogy egyetlen csemetéje beálljon a harcosok közé. Caty soha sem volt még szerelmes így következik abból hogy ártatlan. Senki nem hinné róla de így igaz. Mindenki azon a véleményen van hogy férfi az a talpán aki őt betöri.

Hobby: énekes, zongora, hegedű, harc

Foglalkozás: A Fekete Tőr Testvériség tagja

Extrák: *** J. R. Ward Fekete Tőr Testvériség könyvsorozatából ihletett kitalált szereplő. *** Imádja a rózsát és a liliomot *** Szereti a macskákat *** Senki nem tudja honnan származik *** Lobbanékony és nehezen kapható *** Még ártatlan soha nem volt komoly kapcsolata *** Van egy titkos képessége némileg vissza tudja forgatni az időt így megelőzhető a baj ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 10. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).