Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Vladimir
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: Ismeretlen 25 évesnek néz ki

Külső leírás: Lila tincsei beterítik egész hátát sőt derekáig leomlik nyílegyenesen. Ha sikerül hozzá érnie ember fiának Vladimiren kívül rájöhet hogy mennyire selymesen puha. Arcát szemügyre veszi az ember észre vesz rajta egy két furcsaságot. Első a hihetetlenül kék szeme, a második bal szeme alatt lévő V alakú heg ami szabályos nos a harmadik dolog hogy szemfogai hosszabbak az átlagnál. Pillantása rabul ejt és magába szippant. Ezt az ékszert árnyékolja a sűrű szempilla. Ajkai teltek és puhák ha megízleli őket valaki teljesen függővé válik. Szexi mosolya viszi a prímet az, az egyik legszebb dolog rajta. Széles válla, keskeny csípője is elgondolkodtató sőt. Fantázia birizgáló vajon mi lenne ha kérdéssel. Bőre napbarnított ami igazán feltűnő. Izmai szépen kidolgozottak. Kezei erősek és férfiasak mégis ujjai hosszúak művésziek. Körmei karomszerűek ami hegyesre vannak hagyva. Szereti a régi ruhákat hisz maga is majdnem minden kort megért. Mégis ha tud megállapodik inkább a bőr cuccoknál. Még egy csodálatos és szembetűnő dolog látható rajta. Hihetetlenül magas pontosan 213 cm.

Jellem: Jellemét meglehet határozni egy szóval: Jégtömb. Fénykorában kedves, vidám, jószívű férfi volt. Ahol tudott segített mindenkinek. Amikor panaszkodtak neki meghallgatta az embert hagyta hogy kisírja bánatát. Ám amikor azon a végzetes éjszakán csúful átverték minden megváltozott. Az élete és a személyisége is. Az egykor pozitív emberből egy érzelem mentem bábú lett. Magához közel senkit sem enged. Egyszer megjárta még egyszer nem akarja ezt eljátszani. Amikor meglátja az ember megrémül tőle. Piszkálódó, bunkó és fagyos személyiség. Mégis van benne valami izgató. Lelke mélyén szerelemre szomjazik. De nő legyen a talpán aki megtöri a jeget.

Élettörténet: Már maga sem tudja mikor született csak azt hogy egy viharos éjszakán. Szülei még mai napig élnek amit róla nem mondhatunk el. Kiskorában igazán okos és gyors felfogású gyermek volt. Megtanult több nyelven. Ehhez kapcsolódott hogy megtanult hegedülni és zongorázni. Szülei imádták és imádják mai napig is. Bár mégis amikor már saját kastélyában élt és évszázadok koptatták tapasztalatát egy valamire maga sem számított. Szerelmes lett egy gyönyörű halandóba. Gloria volt a mindene igaz csak este tudott mozogni az emberek világában mivel vámpír volt mindig szíve hölgye volt az első. Hónapokig boldogok voltak és minden jól ment. Ám egy viharos éjszakán fény derült Vladimir titkára. A lány fejvesztve menekülni kezdett egykori kedvese elől. A férfi szíve pedig majd meg szakadt a bánatban. Szívéhez oly közelálló személy felvette hát a karót és mélyen szívébe mártotta. Maga sem fogta fel a helyzetet. Meghalt ott és akkor minden szertefoszlott. Gloria azt hitte Vladimir meghalt megbántatta tettét szíve összetört elhagyta a kastélyt. Néhány napra rá még Vladimir sem tudja hogy de feléledt. De már nem az volt mint régen hisz szellem volt. Vámpír mivoltának köszönhetően nem tudott meghalni. A szeretetre méltó férfiból egy kőszívű ember lett. Megkereste egykori szerelmét és bosszút állva életét kioltotta. Gloriából szellem lett így Vladimir mellett maradt de láncokat hord. Ezek emlékeztetik arra a bűnre amit tett megölte kedvesét. Vladimirt hamar befogadta a szellem társadalom és jelleme miatt a királyuknak fogadták. Most már csak egy királyné hiányzik mellé.

Hobby: olvasás, halandók nézés, éneklés, vér ivás

Foglalkozás: Szellem király

Extrák: *** Előző életéből megmaradt a vér iránti szükséglet *** Még most sem tud nappal járkálni *** Szellem mégis rendes szilárd testet tud magának teremteni *** Akkor lesz áttetsző és láthatatlan amikor neki tetszik *** Imádja a rózsákat *** Több nyelven tud: olasz, francia, orosz, ukrán, magyar, görög, török, angol, német. Még bővíti a repertoárt *** Szerelmét keresi bár ezt még magának sem vallja be *** Szülei mellette állnak *** Egy egész birodalmat kormányoz *** Mágiát is kitanulta *** Királynét keres ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 10. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).