Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Elysia "Elis" Eirann
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: nem látszik rajta, de már elmúlt 22...

Külső leírás: Vérpettyes, szürkés sisak takarja arcát. A nagy fejfedőben még aprócskábbnak látszik alakja. Mindössze 160 cm magas, mérete miatt olykor gyermeknek nézik (és ezen általában megsértődik). Haja, s szeme gesztenyebarna, arca bájos. Bénítóan gyönyörű, még kosztól és vértől mocskosan is. Ajkai finoman teltek, tekintete pedig, fiatal kora ellenére komoly, tiszteletet parancsoló. Alkata formás, arányos, izgatóan nőies. Valaha rendszeresen sportolt, feszes, izmos tagjain meglátszik a sok gyakorlás. Mozgása hangtalan, egyensúlyérzéke akár egy macskáé. Ha kell, bárhová gond nélkül felkapaszkodik. Egyszerű, kényelmes ruhákat visel, felül általában trikót vagy pólót (hidegebb időben esetleg egy pulóver). Kerüli a feltűnő színű darabokat. Alul nagyrészt rövidnadrágot hord (akár milyen nagy a hideg), ez szinte már rossz szokása, bár a férfiak biztosan nem bánják... Nagyon ügyel a higiéniára. Ha alkalma nyílik tisztálkodni, egyből ki is használja. Fegyverei: Az első számú egy méretes csákány, melyet mászáshoz is remekül tud alkalmazni. Ezen kívül remekül bánik dobókéseivel (kettő darab), és baseball ütőjével. Övébe lapul még egy riasztópisztoly (ránézésre igazi, gáztöltény van benne), bakancsszárában pedig egy borotva.

Jellem: Igazi magányos farkas. Szereti a saját útját járni, s nem tűri a parancsolgatást. A lenézés egyenesen dühíti. Nagyon önálló. Amit csak tud, egyedül csinál, bár szívesen megosztja másokkal javait. Az idegenekkel kedves, barátságos. Nagyon empatikus, s ez néha veszélyes naivitásba csap át. Jó hallgatóság, sőt, olykor egészen sokat képes fecsegni (ha rájön a cserfesség) , de szívét nem szereti kiönteni. Saját fájdalmait a végletekig képes magába zárni - ám arcára könnyen kiülnek érzelmei. Szerencséjére alapvetően jó kedélyű, így humorával könnyen oldja a számára feszült helyzeteket viszont nem szereti, ha nem veszik komolyan. Bizalmát könnyű elnyerni, de elveszíteni is. Sok szörnyűséget élt már át, túl sokat ahhoz, hogy bármin is meglepődjön. Fél magától a kötődéstől, mivel elveszített már mindenkit, akit valaha szeretett. Érzelmei könnyen elragadják, de nem tud ellene mit tenni - ennyire legalább ember akar maradni. Alapvető filozófiája, hogy a zombi halott, tehát megölése nem főben járó bűn... élő emberre nem szívesen emel fegyvert. Az összetűzéseket kerüli, ha pedig bajt érez, egy pillanat alatt felszívódik. Bízik az ösztöneiben, olykor jobban, mint társaiban - ez dühítő tud lenni.

Élettörténet: Valaha egy hatalmas erdő szívében lakott. Édesapja vadőr volt, és sokszor magával vitte, okította, tanította az érdeklődő kislányt. Elis imádott az apjával lenni, olykor napokat töltöttek a szabad ég alatt. Gyorsan tanult, könnyen elsajátította a túlélés alapjainak csínját-bínját. Alig volt 10, mikor az apját orvvadászok lőtték le. Ez után a városba költöztek. Gyűlölt ott élni, hiányzott neki az erdő, a nyugalom... és édesapja. Sokszor visszaszökött az erdőbe, de már nem volt ugyanolyan. Lassanként belátta, le kell zárni a múltat. Iskolatársai javarészt csodabogárnak tartották, s elkerülték. Ezt ő nem is bánta. Sohasem volt sok barátja, de mindig akadt elég. Jó tanuló volt, egyetemistaként ökológusnak tanult. Volt egy húga és egy bátyja (Corine és Eirik), de róluk nem szívesen beszél, ahogy édesanyjáról sem... s arról a bizonyos napról amikor minden véget ért. Mára már nincs se apja, se anyja, se testvérei.

Hobby: imád "vackokat" gyűjteni - mindenfélét összeszed, ami útjába akad.

Foglalkozás: egyetemista volt a "nagy bumm" előtt...

Extrák: ...indokolatlan dudorászásával utitársai agyára megy - megszokta, hogy egyedül közlekedik...///neve jelentése: heaven*///Robert Kirkman - The Walking Deadjéből készült///

Képinfo: deviantart.com by Islanimation (http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2011/243/f/9/zombie_hunter_by_islanimation-d48ehck.jpg)

Engedélyezve: 2013. 10. 21.

Módosítva: 2013. 10. 21. 18:42:23
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).