Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nallywel
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 22 néz ki de kora ismeretlen

Külső leírás: Vörös haja amely lágyan hullámos egészen fenekéig leomlik. Az embernek viszket a tenyere csak hogy megsimogassa. Nem nagyon csalódik selymesek tincsei. Ehhez párosul barackszínű bőre aminek rózsa illata van. Szinte vadító de ez Nallywelnek az egyik titokzatos kisugárzása. Lágy tincsei keretezik gyönyörű szép arcát ami olyan akár egy angyalé. Ajkai teltek, puhák és igazán bűnre csábítanak. Szemei különlegesek olyan színűk van mint a háborgó tengernek mégis fellelhető benne némi lila. Aki belenéz elbűvölődik szinte vonzani kezdi a lány. Nyakában egy zöld égkő lóg amit sohasem vesz le. Becses kincs a számára. Ha végig tanulmányozták a lány arcát rájön milyen szép a többi része is. Telt domborodó mellek, lapos has, darázs derék amihez kerek fenék párosul. Ha lejjebb kalandozik az ember rájön mennyire szép hosszú és formás lábai vannak. Mégis megtévesztő mert 175 cm nem mondható magasnak. Ruhatárában szinte minden fellelhető. Nincsenek kihívó ruhái mind visszafogott az embernek így jobban felcsigázva a fantáziáját.

Jellem: Kettős személyiség lakozik benne. Egyik része igazán kedves és szeretetre méltó. Imád segíteni másokon és a legnagyobb szíve van bárki másnál. Édes, pozitív gondolkodású leány aki folyton mosolyog és pörög. A másik oldala szinte ennek a szöges ellentéte. Amit kifelé mutat főleg a hímneműek számára az a piszkálódó oldala. Igazán temperamentumos ami a szívén az a száján. Szeret piszkálódni sőt még néha direkt csinálja. Az ember mikor ezt az oldalát látja álmában sem gondolná hogy egy mély érzésű ember akit könnyen meglehet bántani. Így védekezvén a külvilágban tomboló gonoszság miatt. Igaz még ártatlan és nem adta oda magát senkinek némi perverzitás fellelhető a lányban. Szeretne végre boldog lenni de kiismerni szinte lehetetlen. Soha sem tudni melyik arcát kapja meg az ember.

Élettörténet: Gyermekkora nyugodt és szép volt. Szülei békében, szeretetben és szigorban nevelték fel Nally-t és testvéreit. Mivel Nallywel az első szülött ezért ő fogja örökölni a klán vezetését. Egész kiskorától kezdve tanították hogyan kell egy örökösnek viselkedni-e emellett gyönyörű énekhangját is képezték. Még szülei és testvérei is meglepődtek rajta milyen hamar tanul a gyerek. Ennek örültek hisz nem kellett sokáig nyúzni hogy maradjon ott az órákon. Szerelmes nem volt mivel állandóan maszkot visel aki alá még senki sem látott be. E következménye az hogy ártatlan. Fél hogy kihasználják és megbántják ezért szinte direkt nem enged közel senkit sem magához. Néhányak nem értik de ő ezzel nem foglalkozik. Vágyik a szerelemre.

Hobby: Éneklés, természet, klánban való segítés

Foglalkozás: Alakváltó és klánjának örököse

Extrák: *** Imádja az éjszakát *** Szereti a növényeket ezek közül a legjobban a rózsát és a liliomot *** Szeret más alakban járkálni *** Sokszor könnyen meglehet bántani *** Még ártatlan *** Nem annyira édes szájú *** Vágyik a szerelemre *** Nehéz kiismerni mert sosem tudni melyik arcát látja az ember ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem.(sakimichan) ()

Engedélyezve: 2013. 10. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).