Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mercanna
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 23 néz ki de ismeretlen

Külső leírás: Igazán megnyerő külseje van. Vörös haja egészen combközépig leér befonva. Amikor kiengedi göndör haja hívogatja a kezet hogy érintse meg. Selymes igazán észveszejtő. Főleg az illata mivel az a jázminra emlékeztet. Bőre napbarnított és bársonyos. Viszket az ember tenyere hogy megérintse. Bal vállán található klánja tetoválása. Akik fajtája béli tudja honnan származik. Gyönyörű nőies arca vonzza a tekintet és gondolkodóba ejti az embert tényleg olyan törékeny-e mint amilyennek látszik. Orra pisze, ajkai teltek és bűnre csábítanak. Szemei olyan szürkék mint a viharos égbolt. Igézőek és szépek. Szemének állása is utal arra hogy minek született. Bal szeme alatt van egy furcsa jel. Van egy nyaklánca rajta lóg egy csiszolt kék égkő. Ezt sosem veszi le mivel édesanyjától kapta. Ruhatárában inkább a sötét színek dominálnak mégis a vörös viszi a prímet. Teste mondhatni tökéletes. Lapos has, hosszú combok, darázs derék, kerek fenék és gömbölyű szép mellek. Mégis meglepő de csak 170 cm magas.

Jellem: Tűzről pattant menyecske. Ez a mondat jellemzi a leginkább. Őszinte, piszkálódó és ami szívén az a száján is. Kedves gondoskodó oldalát csak annak mutatja meg akit ő érdemesnek tart rá. Aki először meglátja azt hiszi könnyű zsákmány lesz mégis mikor megszólítják és a cica vissza harap nagyot pislognak hogy lehet lassabban kellene venni a tempót. Buja mosolya sokszor önkéntelen már így megszokta de van amikor ezzel szereti felcsigázni az ellenkező nem érdeklődését. Utálja ha átverik vagy éppen másfelé kacsingatnak mellette. Az ágyban igazán szenvedélyes mégis nehezen megkapható. Aki képes belátni a maszkja alá azt örökre a szívébe zárja.

Élettörténet: Élettörténete unalmas semmi pörgős nincs benne. Édesanyja és édesapja alig várták érkezését. Már kiskorától látszott Mercannan hogy gyönyörű hangja van. Amit elhanyagolhatónak nem mondhatunk. Így a szülők képeztetni kezdték leányuk hangját emellett pedig tanították hogy kell majd kormányozni-a az országot. A kislány hihetetlenül okos volt. Mágiáját egész hamar megtanulta kezelni ami bámulatra méltó volt. Testvérei nincsenek hisz szülei minden időt rá fordítottak. Mégis amikor a kislányból nagy lány lett ki röppent a családi fészek melegéből és felfedezte az emberek világát. Ott egy-két év múlva ünnepelt énekes nő lett. Amikor épp megunja az ember létet haza megy szüleihez hogy élje a rendes életét mint az országocska hercegnője. Komoly kapcsolata még nem volt már mint olyan hogy örökre párjául fogadja az illetőt. Várja azt aki megdobogtatja a szívét és összetöri az álarcot amit sérülékeny lelke miatt visel.

Hobby: Éneklés, Falarral játszani

Foglalkozás: Énekes emellett a Föld sárkányok hercegnője

Extrák: *** Imádja a jázmint és a rózsát *** Van egy kis sárkánya Falar *** Imád énekelni ez az szerelme *** Imádja a viharokat *** Tökéletesen bánik a mágiájával aminek az alapja a Föld *** Föld sárkány ami már mondhatni ritkaságnak is *** Nem igazán édes szájú *** Szeret főzni mikor az emberek között van ezt sokszor meg is teszi ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem.(alkotó: sakimichan) ()

Engedélyezve: 2013. 10. 20.

Módosítva: 2013. 10. 19. 23:20:42
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).