Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ian Troviszka
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 26

Külső leírás: Eléggé furcsa külsővel áldotta meg a sors. Fekete haja igazán különleges és meglepő látvány az ember számára. Tépett pimaszul szanaszét áll vagány külsőt kölcsönözve viselőjének. Ha beletúr valaki megtapasztalja milyen puha. Férfiasan markáns arca van. Telt ajkai amik puhák igazán különlegesek rajta. Szemei pedig tenger kékek amik a tenger tiszta vízére emlékeztetnek. 189 cm magas széles vállú keskeny csípőjű férfi. Izmai szépen ki vannak dolgozva és hátán található egy gyönyörű tetoválás is. Amely rózsákból és egy farkasból áll. Ám ezt leszámítva bőre puha és hibátlan na meg persze igazán napbarnított. Ruhatára elég változatos de inkább fekete szín található meg nála. Bőrben, pamutban bármiben még a cipője is fekete. Van egy nyaklánc a nyakában rajta két szépen kifaragott szívvel. Az egyik szívet majd leendő kedvesének adja.

Jellem: A külseje alapján bárki azt mondaná egy bunkó semmire kellő ám ez nincs így. Imád hosszan beszélgetni és a viccelődés sem áll távol tőle. Igazán nagy szíve van és segítőkész ami a férfiak körében igazán furcsa. Nem nagyon foglalkozik vele mit gondolnak róla nem kötelező őt szeretni. Ám a kedves oldalához párosul egy igazán zord is. Ha kell tud bunkó és piszkálódó is lenni persze csak ha a helyzet megkívánja. Utálja a hazug és kétszínű embereket. Ám ehhez csatolódik a perverzsége is amit ritkán él ki. Ő azon az elven van hogy a testi gyönyöröket a párjával éli át nem valami egy éjszakás kalanddal. Lényegében a meglepetések embere ha szemfülesek az emberek mindig új oldalát ismerik meg persze ha ő is akarja.

Élettörténet: Élettörténete szokványos. Szülők és testvérek körében nőt fel. Igazán okos fiú volt jobbnál jobb iskolákban járt a szülei és testvérei büszkék voltak rá. Húga és öccse is követte a példáját így nem csak egy arany gyerek volt a családban. Mikor felcseperedett és befejezte tanulmányait beállt egy zenei iskolában mint hangszer tanár. Munkatársai folyton fújtak rá mert ilyen hamar bekerült de ez őt sosem zavarta. Mindig megvolt a maga baráti köre. Volt egy két kapcsolata de végül mindig azt szemlélte melyik lehetne komolyabb így minden kétes nőt elhessentett maga mellől. Így egyenlőre a munkájának él de szemfülesen keresi az igazit.

Hobby: Éneklés, gitár, hegedű, zongora, olvasás

Foglalkozás: Hangszer tanár

Extrák: *** Foglalt Leiran számára *** Édesszájú nagyon *** Imádja a kutyákat és a macskákat *** Sosem volt úgy igazán szerelmes *** Már vágyik egy kapcsolatra *** Jó szívű férfia *** Utál megbántani másokat *** Tro-nak is becézni szokták *** Keresi az igaz szerelmet ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem.(alkotó: omupied) ()

Engedélyezve: 2013. 10. 20.
2013. 11. 13.

Módosítva: 2013. 11. 12. 20:44:15
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).