Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dahlia (Sybille)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 23

Külső leírás: Különleges színű hajjal áldotta meg a sors. Barnának, vörösnek esetleg bronzszínűnek nézték már. Mégis gyönyörű és elbűvölően különleges vele. Ehhez hozzá párosul hogy hullámos, puha és selymes egészen derekáig leér. Ez a hajzuhatag gyönyörű arcát fogja közre ami igazán elbűvölő és megakad rajta az erősebbik nem szeme. Csokoládé barna szemei kifejezőek és temperamentumos egyéniségéről árulkodnak. Ajkai buján teltek csókra hívogatják áldozatát. Bőre napbarnított és hibátlan szinte belebizseregnek az ellenkező nem ujjai hogy megérintse őket és megbizonyosodjon róla mennyire puha tapintású. Hisz nem is téved tényleg bársonyos bőre van. Pontosan a középmagasságot üti meg nem mondható sem magasnak, sem alacsonynak. Amikor végig néz rajta az ember igazán üde látványt nyújt. Szépen domborodó mellek, lapos has, darázs derék, hosszú lábak és gömbölyű popsi. Kezei kicsik és kecsesek igazán nőies. Szereti magát takargatni pedig a hivatásához teljesen más stílus passzolna. Neki mindegy miből van a ruha bőrből, pamut vagy valami más csak takarjon.

Jellem: Temperamentumos egyéniség aki tudja a határokat. Szeret kicsit piszkálódni de csak mértékkel nehogy bajt hozzon a fejére. Senki nem nézné ki belőle mégis igen csak ki tud állni magáért. Nagyon bátor egyéniség és pozitívan áll mindenhez. Heves és szenvedélyes természetéhez párosul hogy amikor kell kedves és gondoskodó. A mosolyával szinte jéghegyet lehetne olvasztani mégis megkapó a lobbanékonysága. Mondhatni hogy tiszteletet ébreszt ez az ellentét. Szeret segíteni mégsem adja könnyen a lelkét. Kiismerni lehetetlen mindig új arcát mutatja meg de azt is minimálisan. A meglepetések embere ami mindig fent tartja a kíváncsiságot az emberben. Soha sem unalmas mindig új dolgokat fedezhet fel mellette az a valaki aki magához fogadja.

Élettörténet: Szürke élete volt mindig is. Hétköznapi családban nőt fel szeretetben és békességben. Testvérei nincsenek soha nem is szeretett volna testvéreket. Okos és ügyes, talpra esett leány volt mindig is. Bár valami biztosan elromlott. Mert mikor a saját lábára kellett állnia valami félre siklott és kikötött a kurtizánok világában. Szüleit anyagilag támogatja. Már vágyna tartós kapcsolatra vagy éppen gyengéd érzelmekre de hát ez lehetetlen hisz ki tisztelné őt? Mégis rendületlenül hisz benne hogy valakivel sikerül szerelembe esnie. Egy barátja sincs hisz nem bízik senkiben. Mégis szeretné már ha valaki áttörné ezt a falat a szíve körül. Bizakodva néz a jövőbe a szakmáját nagyon utálja de úgy van vele valamiből meg kell élni-e. Talán egyszer sikerül innen is kitörnie.

Hobby: Hegedű, olvasás, éneklés, zongora

Foglalkozás: Örömlány

Extrák: *** Ursus részére készült karakter *** A kupiban a Sybille nevet használja *** Imádja a rózsákat *** Szereti a természetet *** Amikor teheti kimozdul a munkahelyéről *** Tartós kapcsolata nem volt még de szeretne *** Bizalmába férkőzni szinte lehetetlen olyan mintha aknamezőn lépkedne az ember ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem.(alkotó: AURORY) ()

Engedélyezve: 2013. 10. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).