Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lucinda
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 22 évesnek néz ki de bizonytalan

Külső leírás: Égővörös haja teljesen combjáig leomlik és mily meglepő csodásan göndör. Puha, selymes szinte imád az ember beletúrni mert beleborzong mennyire csodás a tapintása. Nőies arcát így keretezi ami vonzza a tekintetet. Bőre napbarnított hívogatja az ujjakat az érintésre. A haja tapintásával vetekszik hibátlan és őrjítően finom rózsa illata van. Szemei aranybarnák amibe vegyül némi zöld is. Igazán varázslatos és elbűvölő. Ajkai teltek és csábítóak és hihetetlenül puhák. Teste arányos és gyönyörű hosszú lábak, szexi testalkat és pont ott gömbölyödik ahol kell. Magassága pont a se nem magas se nem alacsony kategória. Hátán van egy angyalszárny tetoválás. Fülei hegyesek még maga sem tudja mitől. Ruhatára igen változatos mint színekben mint stílusban. Van egy nyaklánc a nyakában amin egy vörös kő fityeg gyönyörűen megmunkálva ebbe vannak elzárva emlékei és az ereje.

Jellem: Kedves és igazán sugárzó személyiség. Életvidám hiába megtépázta az élet vasfoga. Ehhez pedig párosul a temperamentuma és a bátorsága is. A hazugságot és a kétszínűséget nagyon utálja. Mindig mindenkivel segítőkész bár aki megérdemli azt kegyetlenül kiosztja. Mégis az ember nem nézné ki belőle hogy van egy nagyon sérülékeny oldala. Ennek ellentéte is lakozik benne a temperamentumos aki vissza vág. Mégis ha úgy van szeret bújni az emberhez bár ezt sosem vallaná be senkinek sem. Kiismerni lehetetlen mert sosem adja ki magát teljesen csak egy nagyon minimális szinten.

Élettörténet: Élettörténete igen hányatott. Nem tudja hol született és mikor. Még azt sem tudja kik a szülei az egész múltja kiesett az emlékezetéből. Egy nap felébredt egy ágyban és csak a nevét tudta semmi mást. Végül próbált minden munkát hogy hátha sikerül valami de végül lecsúszott és örömlány lett belőle. Komoly kapcsolata épp ebből kifolyólag sohasem volt ami nagyon bántotta. Már évek óta vágyik egy kapcsolatra de sohasem jön össze különböző okok miatt és a szakmája csak egy a sok közül. Mégis megismer egy férfit aki a kuncsaftja lesz. Ki tudja lehet hogy felcsillan a remény számára.

Hobby: Éneklés, olvasás

Foglalkozás: Kurtizán

Extrák: *** Régi életében démon volt *** Törölték az emlékeit *** Egy nyakláncban van elzárva a démonereje *** Imádja a virágokat *** Imádja az állatokat is *** Szereti a gyerekeket *** Jó lelkű leány *** linka részére készített karakter *** Nehéz a bizalmába férkőzni *** Utálja a hazugságot és a kétszínűséget ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem.(alkotó: Anathematixs) ()

Engedélyezve: 2013. 10. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).