Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Szinuhet
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Thalia

Kor: 21

Külső leírás: Vállig érő fekete haját a magas rangú gyógyítók fejdísze fedi, azonnal szembetűnik jellegzetesen egyiptomi hosszúkás szeme, amit előszeretettel emel ki fekete festékkel. Kerek arca apró orra és gyermeki szája miatt igazán gyermek benyomását kelti mindenkiben. Sosem tudják pontosan megállapítani a korát. Teste kerekded mégis alakja szinte tökéletes. Pontosan megfelel a kor szépségideáljának amire figyelnie is kell nemes hölgyként. Általában vékony ruhákba öltözik ami nem is meglepő ismerve az egyiptomi időjárást. Nyakát gyakran díszítik nyakláncok. Szereti az ékszereket. Mindig mezítláb jár.

Jellem: Határozott és igen igyekvő típus. Már kiskorában eldöntötte, hogy neki semmiképp nem lesz elég a nemes asszonyok kényelmes élete. Különösen szomjazza a tudást. Mindig harcol azért amiben hisz. A külsőre törékeny lány belül hatalmas lelki erővel van megáldva amit fejleszt is amikor csak lehetősége nyílik rá.

Élettörténet: Nemes családba született és már nagyon hamar, mindössze 3 éves korában felfigyeltek tanulékonyságára és ügyességére. Ekkor el is kezdték a tanítását a templom papjai. Először csak az ügyességét fejlesztették és kiemelkedő képességei miatt a kígyókkal való bánásmódot kezdték el neki tanítani. Ami a legnehezebb gyógyítói feladatok egyike, ugyanis az erre kiválasztott gyermekeknek addig adnak egyre nagyobb adagban kígyómérget amíg teljesen immunissá válnak a kígyó harapására, mely főleg a kezdetekben igen fájdalmas. Elsajátította a kígyók befogásának módjait, mérgük begyűjtését, a harapások gyógyítását és ártalmatlanná tételüket is. Ehhez minden nap edzették a testét, míg nem elég fürgévé, gyorssá és hajlékonnyá vált. Miután megtanulta a kígyók irányítását sem elégedett meg tudásával, sorra tanulta tovább az egyiptomi gyógymódokat és elsajátította az hierogrifák jelentését és rajzolását is.

Hobby: gyógymódok tanulása, testének és elméjének edzése

Foglalkozás: gyógyító

Extrák: nevének jelentése Hathor gyermek (szerelemistennő), immunis a kígyók harapására. Paul Cartledge Nagy Sándor a hódító című könyvéhez készült. Kitalált karakter.

Képinfo: http://digital-art-gallery.com/

Engedélyezve: 2013. 10. 11.

Módosítva: 2013. 10. 11. 17:57:09
Módosította: Thalia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).