Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kagami Taiga
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: AngelBloodDestinyy

Kor: 16 év

Külső leírás: Középiskoláshoz képest nagyon izmos, átlagnál magasabb, és mindez elsöprő aurát kölcsönöz neki, ami egyesek szerint egy vad tigrishez hasonlít. Sötét vörös haja van, vörös, szűk szemei vannak. Versenyeken a vörös-fehér-fekete Seirin mezt visel, pontosabban a 10-es számút. Még a cipői is feketék és vörösek. Nyakában egyfolytában egy fényes, fém nyaklánc lóg, rajta egy gyűrű, ami Tatsuya Himuro-val való barátságát reprezentálja. Amikor iskolai egyenruhában van akkor a mellényt mindig kizipzározza míg alatta egy fehér inget visel.

Jellem: Kagami nagyon ambiciózus, csökönyös, konok és határozott. Nehéz helyzetekben sem adja fel, sőt a feladás gondolatát egyenesen elutasítja. Kagami leginkább tomboló harci szelleméről ismert. Élvezi, ha erős ellenfelekkel játszhat, hiszen nincs értelme úgy játszani, ha nincs erősebb ellenfél. Hátránya, hogy forró fejű, indulatos és hirtelen haragú is. Amikor Kuroko elvitte Tetsuya#2-t az edzésre, kiderült, hogy Kagami fél a kutyáktól. Ez a félelem akkor alakult ki, amikor az USA-ban volt és megharapta egy kutya. Ezt a félelmét akkor küzdötte le, amikor rájött, hogy Tetsuya#2 jót tesz a csapatnak. Kagami mindemellett még szörnyen falánk is, és képes arra, hogy legalább ötször étkezzen egy nap. Ez is mutatja, hogy jó szakács. A sorozat alatt Kagami sokat változik, hisz nem ugrik minden provokációra és gondolkodik mielőtt cselekszik, és már képes utólag szimulálni egy csatát. Szóval most már sokkal okosabb játékos, bár még mindig utál veszteni, de már megbékült vele.

Élettörténet: Három évvel később, mivel Himuro egy évvel volt idősebb Kagaminál és előbb végzett, elvesztették egymást szem elől, egészen egy évvel későbbig, az újra találkozásukig. Kagamit látta néhány srác kosarazni, aztán meghívták, hogy csatlakozzon a csapatukhoz. Kagaminak elmondták, hogy a másik csapatban van egy nagyon erős játékos, és erre már ő is kíváncsi volt. Szóval csatlakozott a csapathoz és a meccsen összetalálkozott Himuroval. Kagami akkor győzött Himuroval szemben először. Ezután minden héten játszottak ugyanannyiszor nyertek, illetve vesztettek egymás ellen. A 98. játék után Himuro azt mondta Kagaminak, hogyha elveszti a következő játékot többet nem fog Kagamira öccseként tekinteni, mert a bátynak mindig erősebbnek kell lennie az öccsnél. A 99. játékban Kagami észrevette, hogy Himuro csuklója megsérült, és Kagami szándékosan vesztett. A játék után Himuro bemosott egyet Kagaminak, és azt mondta, hogy a mostani meccset döntetlennek veszi, de ha a következőt elveszti, akkor sosem voltak barátok. De a visszavágóra nem kerülhetett sor, mivel Kagami visszarepült Japánba, így az Alexandrával való edzést is korán abbahagyta, és még Himurot sem látta azután két évig. Japánban az új iskolájában persze első dolga volt beiratkozni a kosárlabda csapatba, ahol összetalálkozott egy Kuroko nevű fiúval, aki fejébe vette, hogy Kagami lesz az ő új fénye. A srácot nagyon furának találta, egyrészt mert fura dolgokat mondott, másrészt pedig mindig a semmiből tűnt fel, sohasem vette észre, egyszer csak ott termett. De az edzések és a meccsek során rájött, hogy Kuroko nem is olyan béna a kosárlabdához, mint azt először gondolta, hiszen, mint a Csodák Generációja egyik tagjának, neki is van különleges tehetsége. Az eltelt idő alatt egyre jobban összekovácsolódtak, és már majdnem mindig együtt lógnak.

Hobby: kosárlabda, főzés

Foglalkozás: tanuló

Extrák: *Morussal és Hóhérkámmal közös hármasba **info wikiáról ***neve tigrist jelent (Himuroé sárkányt, és ugye a kínai mitológiában ez a két állat egymás legnagyobb riválisa az ősidőktől fogva- ez az ellentét még nevükben is szerepel, ugyanis a Ka tüzet, a Hi jeget jelent) **** Beceneve Baka-gami ***** Kagami tűzoltó szeretne lenni ****** Az elegáns nőket szereti, de be kell vallania, az utóbbi időben egészen máshogy kezdett vonzódni Kurokohoz ******* Kagami azonkívül, hogy Tatsuya2-ig félt a kutyáktól, még a szellemekben is hisz és retteg tőlük. *********Kagaminak megvan Michael Jordan aláírt cipője *******Kagami egyedül él, mivel a szülei Amerikában vannak. Azt gondolta, hogy az apjával fog élni, de a munkája miatt nem tudott Japánban maradni, így otthagyta a fiát, hogy éljen egyedül.

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én csináltam, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2013. 10. 05.

Módosítva: 2014. 12. 04. 13:17:23
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).