Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gretha
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 22 éves

Külső leírás: Hosszú hullámos barna haja egészen derekáig leomlik. Ha az ember belemélyeszti ujjait meglepődik hogy a rakoncátlan tincsek mennyire puhák és selymesek. Eme hajzuhatag nőies arcát keretezi. Gyönyörű lila szemei és pisze orra van. Telt ajkai buják és csókra invitálnak maga a bűnbe esés. Átlagos termete van 169 cm magas. Mégis gyönyörű teste van. Telt idomok ott ahol kell. Lapos has gyönyörű hosszú lábak. Bőre enyhén lebarnult és selymes, puha tapintású. Szempillái hosszúak és sűrűek. Ruhatára színes mégis a fekete és a bordó a domináló szín. Van egy nyaklánc a nyakába amit sohasem vesz le.

Jellem: Igazán összetett jellem az ég nem nézné ki belőle hogy kedves is tud lenni. Mindig a harapós természetét mutatja. Igazán temperamentumos személyiség. Makacsságból és lobbanékonyságból sem volt sóher vele a teremtő. Szeret piszkálódni és idegesíteni másokat. Szinte élvezi hogy nem bírja otthagyni az illető mikor idegesíti. Ennek ellenére arany szíve van ami hatalmas. Tud kedves lenni és gondoskodó bár ezt az oldalát csak a szülei ismerik na meg a gyerekkori barátnője. Bár ember legyen a talpán az aki kitudja ismerni.

Élettörténet: Szülei jól nevelték. Mindig okos gyerek volt igaz testvére nincs. Ő volt mindig az osztályelső főleg a művészetek terén. Folyton zongorázott és hegedült végül az éneklés is bejött az életébe. 20 éves korában különment a szülőktől. Egyetlen egy jó barátnője van Helena aki minden rigolyáját elviseli. Várja a herceget aki megbírja zabolázni bár eddig mindenkinek beletört a bicskája mivel igazán heves természet. Imád olvasni és az írás sem áll messze tőle. Hogy mit hoz az élet harciasan és optimistán néz ki.

Hobby: Zongora, Hegedű, Éneklés, Olvasás

Foglalkozás: Művész tanonc

Extrák: *** Egy együttes tagja *** Édes szájú *** Van egy fekete macskája Szilveszter *** Imádja a liliomot és a vörös rózsát *** Utálja a hazugságot *** Lobbanékony természet *** Sosem volt senkije *** Különleges képessége hogy teremteni tud a tűzből valamint gondolatokat olvasni *** Van amikor a jövőbe is lát ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem.(alkotó: aijuxian) ()

Engedélyezve: 2013. 10. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).