Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hanji Zoe
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: nem tudni, kb. 20 körül lehet

Külső leírás: 170 centi magas, formás testalkatú nő. Amíg csendben van ás rá nézel egy teljesen átlagos, „megáldott” alakú lányt látunk, s bár a kisugárzásában is van már valami, de amint valami számára érdekesről kezd beszélni, megmutatkozik a „dilije”. A ruhája a szokásos felderítő ruhából áll, kabátja hátán a szabadság szárnyainak jelképével. Sötét barnásvöröses haját mindig copfban hordja, szemüveges, amit egy három indás szíj tart meg a fején. Van egy ijesztő, rémisztőbb arca is, amikor valamit szó szerint halálosan komolyan vesz, s bár bolondosnak tűnik általában, a látszat nála gyakran csal, mert egy szeleburdibb alaknak tűnik, viszont mindig pontosan tudja, hogy mit csinál.

Jellem: **SPOILER ALERT** Mondhatni egy tipikus „őrült” zseni, akit a tudásvágy, sőt mi több a tudásszomj a végtelenségig képes hajtani, az sem számít olykor, ha megsérül. Természetesen vigyáz magára, del vannak olyan pillanatok, amikor neki muszáj saját magának érezni és tapasztalni valamit, még ha el is hiszi másoknak, amit mond. Sokszor égette vagy sebezte már meg így a kezét. Külsőleg ilyennek látszik, belül nem teljesen kiismerhető. Nyíltszívű ember, szereti Rivaillet ugratni. Kutatásai mellett az előadásokat is szeretni, minden egyes apró részletet képes elmondani, nem számít, hogy az illető a felét úgyis tudja, el kell mondania mindent. A kísérletezési vágya ellenére nagyon is érző lélek, ezt bárki láthatja miközben dolgozik. Amikor a kísérletek során a titánok fájdalomérzékelését tesztelik, ő végzi a „piszkos munkát” mégis sír akár sikolt is miközben sebzi alanyát, mert vele együtt érez. Ez nem jelenti azt, hogy bármikor az emberiség ellen fordulna, sőt az ő érdekükben csinálja a kísérleteket is, egyszerűen csak szereti a munkáját és gyakran azok tartozékait is megkedveli. Jó esze van, nem véletlenül került a kutatócsoport élére a felderítők között.

Élettörténet: **SPOILER ALERT**Nem sokat tudni a múltjáról egyelőre. Ami valószínű, hogy Rivaille-al talán együtt voltak kadétok. Mára már a kutatócsoport vezetője, ő végzi a legtöbb kísérletet, és mondhatni odavan az óriásokért. Meg nem értett lényeknek tartja őket, akikről minél többet szeretne tudni, és tesz is érte. Talán ő az első a felderítők csapatában, aki kedvesen bánik Erennel, a többiekkel ellentétben. Eren is rajongási szemszögébe kerül olyan téren, hogy képes óriássá alakulni, elképesztő a regenerációja, és végképp pozitív élmény számára, hogy őszintén kíváncsian kérdezte az eddigi kutatásairól. Általánosságban mindenkivel jóban van, bár igyekszenek kerülni a dilijeit. Abból is látszik, hogy Rivaille-al jóban van, hogy szeretik piszkálni egymást. Nem feltűnően, csak finoman.

Hobby: kutatás, ez a fanatizmusa

Foglalkozás: Csoportvezető, tudós

Extrák: Van egy érdekes rituáléja. Nem egy kísérleti alanya volt már, mindegyik halálát megsiratta eddig. A rituálé abból áll, hogy elmesél egy történetet a fogságba ejtett titánoknak és közben elnevezi őket, onnantól fogva az általa adott neveken szólítja kísérleti alanyait. *** Olykor elég elvetemült arcokat tud vágni, de nem szó szerint őrült, pusztán a normálisnál is jobban élvezi vadászatot és a kutatást. *** Anime: Shingeki no Kyojin

Képinfo: animéből ()

Engedélyezve: 2013. 09. 27.

Módosítva: 2013. 09. 27. 01:28:11
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).