Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Veta
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 16 éves.

Külső leírás: Törékeny alkat, teste egyáltalán nem nőies, csak a melle miatt lehet tudni, hogy nem egy kisfiúval van dolgunk. Haja rövidebb, szalmaszőke színű lehetett egykor. Mivel gyakori volt, hogy a vendég igényeihez igazították a külsejét, az állandó hajfestés tönkretette a tincseit. Haja lenőtt, gondozatlan, a csődbe jutott stricijének nem nagyon volt pénze, hogy kívánatosabbá varázsolja a külsejét. Termetét tekintve nagyon alacsony, alig éri el a 160 centimétert. Teste karcsú, tagjai nagyon vékonyak. Nem látszik rajta az alultápláltság, annyi pénze mindig maradt, hogy ételt vegyen magának, hiszen amit a futtatója biztosított neki, az nem volt valami sok. Hasa alján egy rózsa alakú tetoválás található, ami azt jelzi, kinek a keze alá dolgozik. Az arcáról állandó melankólia tükröződik. Szemei fakók, sötétkék színűek. Utálja őket, ahogy az egész tükörképét is. Orra pisze, nagyon kislányossá teszi az ábrázatát. Telt ajkaiért odavannak a kuncsaftok, mikor megpillantják, alig várják, hogy hozzájuk érhessenek. Nyakában egy kereszt lóg, mivel nevetséges módon, még mindig hívő. Szentül hiszi, hogy egyszer jóra fordul a sorsa. Körmeit állandóan levágják, az állandó manikűrt, pedikűrt, gyantázást kifejezetten utálja. Az előbbiekre azért van szükség, nehogy bármiféle kárt tudjon okozni a kuncsaftjában. Általában nem hord ruhát, ha igen, akkor is egy szakadt babydollt, amit még az elődje viselt, viszont az utcára egy megviselt bundában jár. Ez alatt sincs semmi, hiszen ki akarna a szűk ruhák leszedésével bajlódni?

Jellem: Összetett személyiség, kissé bomlott az elméje. Erős, hiszen tűri a mindennapos bántalmazást, a kuncsaftok undorító viselkedését. Úgy tűnik, nincs szüksége senkire, hiszen mindenkit eltaszít a közeléből, ám ez nem így van. Nagyon is igényli a szeretetet, hiszen eddig nem volt része benne. Halovány emléke maradt csak arról, milyen volt a család, a szülők gondoskodása. Nem mutat semmi érzelmet, a munkáját balta arccal végzi. Mindent megcsinál, amit parancsolnak neki, nem érdekli már, mit művelnek a testével. Titkon azonban nagyon ragaszkodik az egyetlen barátjához, ő jelenti a biztos pontot az életében. Nem ismeri az emberi normákat, a helyes viselkedést. Senki sem tanította meg rá, hogy kell kifejezni a hálát, a szeretetet, ő csupán a szexet ismerni. Nem jó modorú, nem ismeri az illemet, néhány helyzetben nem tudja, mit kell tennie. Persze, nem olyan, mint egy vadember, szó sincs erről. Nagyon is emlékszik rá, hogyha bemegyünk valahová, köszönünk, ha kapunk valamit, megköszönjük. Csak épp nem tudja, hogyan fejezze ki magát. Nem tud különbséget tenni az egyszerű csodálat és a perverz nyálcsorgatás közt. Nem ismeri fel, mikor szeretik, és mikor akarják csak kihasználni. Azt reméli, akit érdemesnek tart rá, annak örömet tud okozni a testével, hiszen nem látott mást, csak ezt. Nem tudja, hogy a szexen kívül létezik más hála is. A férfiakat egy erőszakos, perverz fajnak tekinti, ezért csak a nőkben képes megbízni. De bennük sem teljesen. Nála a bizalomkérdés borzasztó törékeny. Gyűlöli az erőszakot, a felesleges vérontást, ezért vele nem is bánnak túl keményen. A felfogása kicsit lassú, hiszen a munkája nem igényli a gondolkodást. Roppant ragaszkodó, képes lelkes is lenni, ha valami megfogja. Imádja a finom dolgokat, főleg a ruhaanyagokra kell itt gondolni. Elég önző, ha valamit a magáénak érez, azt szereti is annak tudni. Féltékeny típus, személyeknél pláne nem tűri, hogy bárki elvegye tőle azt, akihez ragaszkodik, hiszen arra a személyre támaszkodik. Olyan volna neki, mintha kirántanák alóla a talajt. Nem szereti a felhajtást, a változásokat.

Élettörténet: Gyermekkorában egy álmos kisváros boldog lakója volt. Édesapjával, édesanyjával egy apró családi házban éltek. Mindenük megvolt, szerették egymást, nyaralni is sűrűn jártak. Az apa gyakran részt vett nyereményjátékokon, így esett meg, hogy ingyenes utat nyertek a fővárosba. Mivel elég messze laktak tőle, ezért a kis család kapott az alkalmon, felcihelődtek, és nekivágtak az útnak. A kislány ekkor négy éves volt csupán, lenyűgözte a sok színes neon, a különleges járgányok tömkelege. Az anyukát is elbódították az üzletek, ezért nem nagyon figyelt a kicsire, mikor a csillogóbbnál csillogóbb ruhák kápráztatták el. Egy „szakember” lejtett arra épp, aki kihasználta az alkalmat, és elhalászta a kicsit a lesben álló szervkereskedők elől. A hely tehát a bűnözés melegágya volt. Ezután a kicsi nem hallott többé a szüleiről, csupán halovány emlékeket őriz róluk. Addigi életét teljesen elvesztette, még a nevét is. Mivel majdnem ő volt a legfiatalabb, és a strici, akihez adták, szeretet leleményeskedni, a Veta nevet adta neki. Szokás náluk, hogy az érkezőknek sorrendben adnak nevet, úgy, ahogy az ABC betűi is követik egymást. Veta tehát azóta űzi az ipart. Részt vett forgatáson is, bár azóta, hogy nekiállt kamaszodni, nem veszik filmre, ahogy munkálkodik. Szinte minden pózban felcsinálták már, kényszerítették táncos vetkőzésre, látványos önkielégítésre, lánnyal való együttlétre, még különféle gépeket is kipróbáltak rajta. Már egyáltalán nem foglalkozik a kuncsaftokkal, mindent gépiesen csinál, csak hagyja, hogy megtegyék vele, amit akarnak. A szado-mazot gyűlöli, ha évente párszor megesik vele, a könnyei valódiak. Már nem tud sírni, ahhoz valami nagy sokknak kéne érnie, hogy összeomoljon. A lányok közül ő az, akihez a legtöbben visszajárnak, így majdnem minden vendégét arcról ismeri. Betéve tudja az összes perverzióját, kinek hol a gyengepontja, mire lesz dühös, vagy éppen förtelmesen kanos. Sosem járatta a gazdája iskolába, úgy gondolta, inkább a testet ismerje, mint lexikális tudása legyen. Ezért nagyon is szégyelli magát, hiszen szeretne normális életet. Hitét nem vesztette el, úgy véli, Isten egy próbát szabott ki rá, amit teljesítenie kell. Zokszó nélkül. Ezért nem is siránkozik, hanem teszi, amit a nagybetűs Sors kiszabott rá.

Hobby: -

Foglalkozás: Prostituált.

Extrák: Az igazi neve Emily Crusader. *** Sosem próbált még elszökni, mert amikor az egyik társa megtette, a gazdájuk kegyetlenül megbüntette. Végig kellett néznie, ahogy halálra verik a lányt, majd belefojtják a saját vérébe. Ez olyan hatalmas büntetésnek tűnt számára, amit sosem akar megtapasztalni, mivel nagyon féli a halált. *** Még sosem élvezte az együttlétet a kuncsaftjaival, egyedül akkor élvezett el, ha önmagát kényeztette, vagy az egyik társával kellett lefeküdnie. *** Szereti a forró fürdőket, a csokoládét, a puha, kellemes anyagú szöveteket. Imád még sokáig aludni, gyorséttermi ételt enni. Ezekre viszont nem sok lehetősége van. *** Miria bugyiszaggatóbácsis tömegébe készült!

Képinfo: Nem az enyém, találtam. (http://google.com)

Engedélyezve: 2013. 09. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).