Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Brandom Bruce
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Miria

Kor: 58

Külső leírás: Fiatalkorában összepisilték magukat a lányok, ha meglátták. Férfias sármja szerencséjére most is megmaradt. Halovány mosolya bugyiszaggató, tekintete átható. Haja már ősz, és hagy egy enyhe borostát az arcán, szemei szürkés-halovány zöldes árnyalatúak. Magas, korához képest rettentő jó fizikumú, tökéletes egészségnek örvendő úr. Ezen tulajdonságokra szüksége is van mindennapjai során. Öltözete legtöbbször elegáns, kedveli a feketét magán, ad a külsejére.

Jellem: Nem tévedünk, ha intelligensnek hisszük. Brandom egy rengeteg történést megélt, dörzsölt, ravasz róka. Hibáiból mindig levonja a következtetést már pelenkás kora óta, hihetetlenül tapasztalt, képzett férfi. Őt nem lehet meglepni, nem lehet sakkban tartani, fenyegetni, megfélemlíteni. Ha valaki ezt megpróbálja, a minimum, hogy az illető kitépett lába térdig lesz feldugva a saját seggébe. Ugyan ez a helyzet akkor, ha a csapatának bántalmazásáról van szó. Szeret tervezni, de gyors észjárásának köszönhetően képes azonnal cselekedni, improvizálni is. Gyűlöli, ha szabotálják a munkáját, ha kérdőre vonják a tetteivel kapcsolatban. Rengeteget tanult és dolgozott ahhoz, hogy kifogástalan munkát végezzen. Példátlanul tisztességes, becsületes, ám követ el néha egy-egy kisebb huncutságot, amin a csapata csak a fejét csóválva mosolyogni tud. ezek a huncutságok általában gazemberek ellen irányulnak, pint például egy póker versenyen a csaló ellen való csalás. Embereivel maximális összhangban dolgozik. Dorgálja őket, ha rosszat tettek, dicséri, ha ügyesek voltak, s minden nap átad valamennyi tudást nekik, hogy olyan legendásak lehessenek, mint amilyen ő maga.

Élettörténet: Egy szerető családba született, 2137-ben. Édesapja rendőr volt, édesanyja pedig háztartásbeli. Nagyon sokat foglalkozott a fiával, így Brandom egy egészséges, értelmes kisfiú lett. Az iskolában ellenben csúfolták azért, mert édesanyja prostituált volt anno. Édesapja mentette ki ebből a rettenetes helyzetből, mert hiába próbált menekülni, mindig vissza vitték, s még jól meg is verték szerencsétlen nőt. Miután apja megmentette anyját, összemelegedtek, s néhány hónap múlva össze is házasodtak. Erről Brandom tudott, és ezért soha nem vetette meg édesanyját. Szerette, mert az tisztességesen nevelte föl, de mindenki tudta, hogy a nő depresszióval küzd, mert nem tudott kitörni saját múltjából. Mire Brandom gimnáziumba ment, szertő anyját elvitte a rák, édesapja pedig alkoholista lett. Tanulóévei ezek után nyögve nyelősek lettek, de soha nem adta föl. Felvételt nyert a Honvédelmi Főiskolára, majd egyetemre is ment. Szakosodott, s végül a "kiskorú prostitúció megelőzési és elhárítási" osztaghoz került, melynek egy intelligens, negyvenes évei végén járó nő volt a vezetője. Ahogy együtt dolgoztak, Brand' tagadhatatlanul beleszeretett vezetőjébe. Tökéletesen dolgoztak együtt, s már kitüntetéseket is kapott Brandom. Az egyik bevetés alkalmával, mikor Brandom 31 éves volt, lelőtték a szeretett nőt... Ekkor elpattant az agyában egy húr. Innentől kezdve a bevetések során érzelmeit maximálisan szabadjára eresztve végezte a feladatait. Rendszeres volt a vérfürdő és a brutalitás, lassan már csapata is félt tőle. Ölt az anyjáért, ölt a szerelméért. Ezért a két nőért, akiket soha nem tudott elengedni. Ez pedig majdnem az állásába került, hogy örökre visszavonják őt a rendvédelemtől. Szerencsére időben észbe kapott, és tanult a hibájából. Azóta is tökéletesen végzi a dolgát, újabb kitüntetéseket kapott. Mostani csapatát 5 évvel ezelőtt kapta, amikor azok még frissen végzett zöldfülűek voltak. Kezdetben sok meleg helyzetet produkált a csapat tapasztalatlansága, de ahogy Brandom tanítgatta őket, mindegyik a csapat pótolhatatlan tagjává nőtte ki magát. Együtt dolgoznak, élnek, alszanak, szórakoznak. Mostmár úgy gondolja, ahhoz, hogy ma ilyen lehessen, és tisztán gondolkodhasson, át kellett élnie a legrosszabb korszakait is. Tanulnia kellett, s most már mindent pozitívan fog föl. Nem rágódik a múlton.

Hobby: olvasás, lövészet, csapatépítés

Foglalkozás: Egy, kiskorú prostituáltakat foglalkoztató bűnszervezetek ellen működő, kiképzett, 5 főből álló alakulat parancsnoka.

Extrák: Minden egyes nap edz, odafigyel a táplálkozására, illetve csak különleges alkalmakkor, plusz mikor a csapata ráveszi, iszik alkoholt. *** A történet a jövőben játszódik, ahol az összes létező bűnözési területnek van saját alakulata. Itt közlekedhetünk az űrben, már rég léteznek a repülő autók. Egy ilyen, összesen 60 négyzetméteres hajóban tengetik az életüket a csapattagok, egy wc-vel, egy fürdővel, egy üres gardróbbal, 5 iszonyatosan kicsi szobával, ahova csak az ágy fér be, egy kicsi nappalival, és egy egérlyuknyi konyhával. Mindenki a nappaliban étkezik. A világ modern, ám nem az a steril, fehér modern. A civilizáció több bolygón létezik, mindenhol más a helyzet. A Föld szmogos, züllött. Vannak új, fejlett városok, és vannak olyan, anno nagynak és csodálatosnak vélt városok, melyek lakatlanok, a sztrádákat belepte a fű, a plázák csarnokaiból fák nőnek ki. A közbiztonság fejlett, de mérhetetlenül korrupt, egyedül a Platinások rendje, melyhez Brandom csapata is tartozik, megvesztegethetetlen. (A platinások alatt van az aranyosok, az ezüstösök és a bronzosok rendje. Ezek legtöbbjét le lehet fizetni. A platinások felett van még a Gyémánt Rend, mely a legnagyobb tiszteletnek és rajongásnak örvend Galaxis szerte, ám Brandom csak pökhendi seggnyalóknak hívja őket. *** imád bemutatkozni, szereti kellemes csengésű hangját.

Képinfo: Nem az én alkotásom, csupán illusztrációként szolgál <3 ()

Engedélyezve: 2013. 09. 26.
2017. 10. 24.

Módosítva: 2017. 10. 23. 10:49:16
Módosította: Miria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).