Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Claire Johnson
Kategória: Yuri
Feltöltő: Thalia

Kor: 25

Külső leírás: Hosszú barna haj természetes hullámos, szívesen hordja leengedve vagy feltűzi különböző frizurákba. Barna szemei vannak, melyeket előszeretettel emel ki. Általában gyenge sminket visel a mindennapokban. Alkalmakkor erősebb sminket is szívesen készít. Alkata átlagos, viszont eléggé alacsony, csak 160cm magas. Ezt a gyakran ellensúlyozza nőies öltözködésével és magas sarkú cipőivel. Mindig tudja mennyire kell kiöltöznie valahova, ösztönösen előnyös ruhákat választ magának, a divat nem érdekli. Művész szeme mindig meglátja a különleges darabokat és a szép színeket.

Jellem: Kedves és közvetlen személyiség, aki az emberek nagy részével meg tudja találni a hangot. Elgondolkodó, merengő, sokan furcsának is tartják. Gondolatait gyakran nem tudja rendesen kifejezni ezért is kezdett festeni. A festés segítségével tudja az érzelmeit kifejezni és néha olyan oldalát is megmutatja egy-egy képben amit mások nem is néznének ki belőle.

Élettörténet: Még egészen kicsi korában felfedezték a szülei, hogy tehetséges de a család anyagi körülményeik miatt nem tudták komolyan tanítani. Mindig is arra buzdították, hogy válasszon valami rendes foglalkozás és jó ideig ő is csak hobbiként és kellemes időtöltésként tekintett rá. Szülei buzdítására pénzügyi szakmát végzett, azóta is ebben a szakmában dolgozik. 19 éves volt amikor legjobb barátnőjével egy nyaralásra mentek Indiába. Itt ismerkedett meg a hennafestés rejtelmeivel aminek azonnal a szerelmese lett.

Hobby: festés, hennakészítés

Foglalkozás: bankár

Extrák: *

Képinfo: A kép csak illusztráció, nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 09. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).