Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Violetta MooneR´s
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 19év

Külső leírás: Hosszú hátközépig érő bíborszínű haja, hullámosan omlik enyhén napbarnította hátára, melyet feszes és puha bőr fed. Szemei ugyanezen szín árnyalatában játszanak, hosszú dús enyhe vöröses árnyalatú szempillákkal keretezve. Telt, hamvas méz édes ajkai, tompa vöröses árnyalattal csalogatják a férfiakat. Telt keblei, formás feszes feneke, és kecses hosszú de formás combjai a legtöbb férfit megvadítják. 162 cm magas, szóval nem nevezhető se alacsonynak se magasnak. Szépségéről messze híres az egész szigetországban. Kedvenc színei a bíborszín a fekete, ezüst, fehér valamint a nagyon sötét bordó. De a világoskéket is nagyon szereti. Szereti a szalagokat, a hajtűket, szoknyákat, toppokat, pántos felsőket valamint a kendőket. Nagyon szereti a magassarkúkat. Nem szokta magát sminkelni csak különleges alkalmakra.

Jellem: Céltudatos lány, mindig eléri, amit akar. Egyedüli gyerek mivolta ellenére, nagyon jól tud osztozkodni és szeret adakozni. Nagyon jólelkű lány, ki bármilyen próbát kiáll, nem futamodik meg semmitől. Szereti tesztelni magát. Nagyon akaratos természet, mindennek úgy kell lennie, ahogy ő akarja, de képes a kompromisszumra. Utálja ha keresztülhúzzák a számításait. Nem képes egy pillanatig se egy helyben maradni Figyelmes és meghallgat bárkit akinek gondja van és ha tud segít is.Nagyon odaadó lány, és nagyon szerethető is. Szereti az aranyos dolgokat, imád nevetni, mosolyogni, táncolni. Magabiztos, és nyugodt jellem. Nem lehet könnyen felidegesíteni, sőt szinte lehetetlen.Még a legkisebb életet is szereti és óvja. a szolgálóival tisztelettel beszél, mert tudja ha ők nem lennének nem lenne ilyen könnyű az élete. Megbízható és szerény személyiség. Nem szeret kérkedni másoknak azzal amivel rendelkezik. ugyanakkor kreatív és rugalmasan áll a dolgokhoz.

Élettörténet: Egy hat szigetből álló országban született valahol egy nagyon eldugott helyen. Szinte senki sem tud a kis ország létezéséről. A hat szigetnek mindenek megvan a maga úgy nevezett, alkirálya. A szigetek kőrben helyezkednek el, és a középen lévő hatodik sziget a legnagyobb ez a fősziget és a legfőbb uralkodó itt él. A trónörököst viszont nyolc éves korában végig utaztatják az összes szigeten, mindenhol egy évet él és megfigyeli az ottani dolgokat, majd hazatér és folytatja a tanulmányait. főhősnőnkkel is ez történt. Nyolc éves koráig arany élete volt, mindent megkapott amit akart, aztán mikor nyol éves lett, kirendeltek mellé egy cselédet és egy állandó testőrt, majd elindult útjára. Minden szigetet végigjárt majd hazatért, időközben férj jelöltje is meglett. Mikor betöltötte a tizennyolcat elvileg hozzá kellett volna mennie de halogatja a dolgot.

Hobby: olvasás, tánc, zongorázás, lovaglás, sétálgatás

Foglalkozás: hercegnő

Extrák: imád bálokra járni és táncolni** szereti az állatokat és a rózsákat** van egy saját rózsakertje, amit nem enged a kertésznek gondozni** vágyik egy igaz szerelemre*** nagyon szeret olvasni és hajózni**

Képinfo: Nem az én tulajdonom! ( http://agent-lapin.deviantart.com/art/Commission-Stone-2-351153012)

Engedélyezve: 2013. 09. 24.
2013. 10. 22.

Módosítva: 2013. 10. 22. 17:17:32
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).