Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ilwyr
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Andro

Kor: 72

Külső leírás: Hosszú, selymes, fekete haja van, amely lágyan omlik alá a hátán és vállain, kiemelve angyali szépségű arcát. Bőre puha, bársonyos tapintású, de kissé világosabb, mint az embereké. Arca akár egy angyalé, de sötét szemei mindig szomorúak, reményvesztettek. Szárnyai hártyásak, átlátszóak. Ruhaként mindössze egy fehér színű, hosszú ágyékkötőt visel.

Jellem: Rendkívül tartózkodó, bizalmatlan jellem, hiszen már rengeteg rosszban volt része élete során. Nehezen bízik meg bárkiben is, a bizalmát ki kell érdemelni. Rettentően tud szeretni, ragaszkodni ahhoz, aki jól bánik vele. Nem az a reménykedő típus, hiszen úgy érzi, számára már semmi jót nem tartogat az élet. Ennek ellenére igen kíváncsi, ha valami újat lát, ugyanakkor nagyon óvatos is az ismeretlen, személyekkel dolgokkal szemben. Szelíd és kedves természet, ha valaki időt szán rá, hogy megismerje.

Élettörténet: Ilwyr egy erdei tündérkolónia gyermekeként született, de sajnos, fekete hajjal jött a világra. Tudvalevő, hogy a tündérek mind szőkék, vagy vörösek, így Ilwyr születése balszerencsésnek mondható. Szüleitől sosem kapott szeretetet, hiszen azok is folyton elűzték maguk mellől. A többi tündér folyton hajkurászta, bántalmazta fekete haja miatt, olykor majdnem a szárnyait is letépték. EGy alkalommal az egyik tündérfiú úgy tett, mintha kedvelné Ilwyrt, de ez csak ronda trükk volt, amin később az egész kolónia nevetett. Ilwyr végül valahol a harmincadik életéve után elhagyta a kolóniát és az erdő mélyén keresett búvóhelyet magának. Ide csak ritkán tévednek a fajtársai, így némileg nyugodtabb életet élhet. Ám bizalmatlansága azóta sem múlt el, és még mindig retteg, hogy egyszer valamelyik fajtársa esetleg utánajön és bántani fogja.

Hobby: repkedés az erdőben, nézni a Teliholdat

Foglalkozás: nincs

Extrák: *** Erdei tündér *** Még sosem volt szerelmes, de nem is hisz az ilyesmiben *** A kolóniáján kívül még nem találkozott más tündérekkel, így minden tündért gonosznak és ellenségesnek gondol *** A lábán van egy seb, amelyet az egyik társa okozott, és azóta sem gyógyult be teljesen *** Mint az erdei tündérek, ő is megérti az állatok és a növények szavát, valamint képes némi varázslatra is ***

Képinfo: A kép nem saját, csak a karakterhez vettem kölcsön. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 07.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:37:28
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).