Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Tulajdonságok
Név: Marie de Chevreuse
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17 éves

Külső leírás: Korszakához képest középmagas termetű lány, hosszú szőke haját mindig feltűzve hordja, egy-egy dísszel ékesítve. Gyönyörű angyali arca van, hófehér sima bőre, kecses vonásai, aranybarna szemei mindig csillogva néznek a világra és az emberekre. Korának legszebb udvarhölgyének tartják. Kifinomult és megfontolt, kecses mozgása van.

Jellem: Félénk természetű, de az etikett nevelt bele egy kis magabiztosságot. Mindig úgy viselkedik, ahogy a környezete elvárja, soha nem vétett még hibát. Kissé zárkózott, elég szemérmes. A kecsesség nagy erénye, és ezt ki is tudja használni. Intelligens, és jó beszélgetőpartner is, kellemes társaság.

Élettörténet: (XVI. század) Gazdag Grófi családban nevelkedett fel egyke leányként, az illemet már kicsi kora óta nevelték belé, és nagyon is odafigyeltek taníttatására. Művelt és kifogásos lányt neveltek belőle. Később, pártfogója, azaz nagynénje kapcsolatai révén bekerült a királyné udvarhölgyei közé, társalkodónő lett. Hárfatehetségével hamar beférkőzte magán a királyné szívébe, és egyik kedvence lett. Kis korában, birtokukra törtek az éhező parasztok, és ő az ablakból látta, amint apjának katonái egytől-egyig lekaszabolják mindet. Attól a naptól kezdve nagyon csendes és zárkózott lány lett, azóta mindig fél a kinti sötétben, és a viharoktól is retteg.

Hobby: Hárfázás, lovaglás, hímzés-varrás, olvasás.

Foglalkozás: -

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 09. 08.

Módosítva: 2009. 09. 08. 02:29:29
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).