Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dylan Cross
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 19

Külső leírás: Ő egy tipikusan olyan pasi akit ha meglátsz bárhol is vagy hagyod magad elüttetni. Magas, karcsú de koránt sem alultáplált. Már puszta megjelenésével magára vonzza a tekintetet. Szép vonású markáns arca van és félhosszú ébenfekete hullámos haja. Szemei a vihar előtti égboltra emlékeztetően kékek. Bőre sápadt ajka telt olyan mint valami apró márványból kifaragott szobrocska. Szereti a fekete és a vörös ruhákat.

Jellem: Hangulatfüggő, ha jó kedve van akkor mindenkivel elbűvölően aranyos és segítőkész tud lenni. Mindig határozott, nehezen lehet őt átverni bármivel is. Utál a figyelem középpontjában lenni, pedig ez számára elkerülhetetlen. Ha rossz hangulatban van, akkor lehetetlen a közelében megmaradni. Olyan mint egy időzített bomba, ami csak a szikrára vár, hogy aztán felrobbanhasson. Mivel gazdag család egyetlen gyereke, jó módban nevelkedett. Senki sem tanította meg neki mikor jön el az a pillanat amikor be kell fognia a száját.

Élettörténet: Gazdag család fia, mindenki szerette őt kiskorától fogva. Mindenki csak a szülei nem, legalábbis ő így gondolta. Kiskora óta mindig másokra volt bízva, mindig mások nevelték őt a szülei helyett. Ritkán találkozott az apjával, az anyjával még ritkábban. Okos gyerek lett belőle, úgyhogy hamar átlátta a családi helyzetét és próbált minél jobban alkalmazkodni ahhoz az élethez amit kapott. Mai napig mindennel elhalmozzák őt, elég kiejtenie a száján bármit is megkapja.

Hobby: Kocogás, olvasás.

Foglalkozás: Nincsen.

Extrák: Látja a földön ragadt lelkeket. Eleinte mindig felkiáltott akárhányszor megjelent előtte valaki, de mostanra már teljesen közömbös a fura dolgok iránt.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) (http://fc04.deviantart.net/fs44/i/2009/113/2/0/Sketch_by_KEileena.jpg)

Engedélyezve: 2013. 09. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).