Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Aidan Muho Hamea
Kategória: Yuri
Feltöltő: VsRealm

Kor: 26

Külső leírás: Hosszú, fekete haját egész kislány kora óta növeszti. Alacsony, karcsú testén minden arányos és feszes: mellei és feneke csakúgy szemet gyönyörködtetően érzéki, mint combjai és hasának vonala. Szemei meleg barnák, ajkai húsosak és gyakran hajlanak barátságos mosolyra.

Jellem: Kedves és előzékeny, nyílt és őszinte. Boldog és mindennek a pozitív oldalát látja, habár nem zárkózik el a realitástól és nem rugaszkodik el a valóságtól. Nagyon megértő, tiszta lélek. Nem veszi zokon, ha beszélgető partnere hazudik vagy titkol valamit filozófiai dialógusaikban, hiszen neki is megvan a saját múltja. Jó a problémamegoldó képessége, és mindig kész ugrani, vagy elkapni a remegve segítségért nyúló kezeket.

Élettörténet: Hat testvére közül ő a második legidősebb. Édesapja rákban hunyt el, mikor még csak hét éves volt. Anyukájának öt évbe telt, mire túltette magát a tragédián és ismét ismerkedni s élni kezdett. Mikor Woc tizennyolc volt, és kollégiumba költözött, hogy könnyebb legyen élnie, bejött a képbe egy igencsak szabad felfogású mostohaapa, és további két gyermekkel áldotta meg az egyébként sem szűk családi kört. Még ebben az évben a család kertes házba öltözött. Az addig sokat olvasó Woc letette a könyveket és a tanulást; bár vitákban és vizsgákon jeleskedett, magatartása, beszéde és viselkedése igen csapongóvá vált. Sajnos az alkoholt és a drogokat sem vetette meg egészen egy rémálomba illő decemberi éjszakáig. Erről soha nem beszél senkinek, csak, mint egy égi pofont emlegeti. Azóta már négy év telt el, s azóta is igyekszik megtisztultabb elveit érvényesítve megtalálni a világban saját magát.

Hobby: ezoretikus és teológiai ismeretek szerzése, beszélgetés, meditáció, álmodás

Foglalkozás: tanuló egy vallástudományi egyetemen

Extrák: a barátainak Woc

Képinfo: nem az én művem, csupán illusztráció (http://batlesbo.deviantart.com/art/Death-melancholy-395304959?q=favby%3Amizsimazsi%2F53743610&qo=166)

Engedélyezve: 2013. 09. 11.

Módosítva: 2013. 11. 07. 13:10:22
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).