Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Zakuro Miroku
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Ayame

Kor: 18

Külső leírás: Középmagas, karcsú termetű. Vállig érő, dús, türkizkék haja művészien keretezi tejfehér bőrét. Mint akár a folyékony arany, úgy csillognak szép szemei. A fekete és a kék bármelyik árnyalatát szereti viselni. Nem nagyon szereti az elegáns öltözködést.

Jellem: Elsőre, hűvös, rideg, elutasító, lekezelő és arrogánsnak tűnik, de aki jobban ismeri, az tudja, hogy egy kedves és segítőkész fiú. Fajtája nem igazán szeret az emberek közé menni, ő mégis emberi iskolába jár és egy kicsit sem érdekli a saját faja véleménye. Imádja a családját és a barátait, legyen az farkas vagy ember.

Élettörténet: Van egy anyja, egy apja, két bátya és egy húga. Kiskorábban, amikor eltéved egy öregasszony vette magához, míg szülei rá nem találtak, azóta szereti az embereket, és könyörgött annyit, hogy ő is az emberek iskolájába járhasson tanulni, mint két bátya. Szülei egy ideig nem egyeztek bele, de sokadik szökési kísérete után megengedték neki. Sok barátja van az embereknél és sok barátja van a farkasok között is. Most középiskolás és élete nagy részét az emberek közt tölti, aminek nem nagyon örülnek a farkasok vénjei. De ezt őt nem érdekli.

Hobby: olvasás, két bátyával farkas alakban harcolni, zenét hallgatni, barátaival lenni, húgocskája testi épségére vigyázni.

Foglalkozás: farkas/ tanuló

Extrák: farkas. Rá nem hatnak a Hold állásai, amióta betöltötte a 17. életévét. Azóta akkor változik át, amikor csak akar. Társai inkább farkas alakban vannak, nem, úgy, mint ő. Ő ritkán változik farkassá, akkor is csak azért, hogy megvédjen számára fontos embert, vagy csak azért, mert testvérei ellen akar harcolni.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2015. 04. 22.
2018. 05. 19.

Módosítva: 2018. 05. 17. 23:35:07
Módosította: Ayame

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).