Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: KoNeko
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Hosszú fekete haja és ugyanilyen színű fülecskéi vannak, melyek puha szőrrel vannak fedve. Bolyhos farkincája van, mely mindig kikandikál szoknyája alól. Alacsony termetű fürge lány, telt idomokkal és karcsú testalkattal megáldva. Szemei kékes szürkék, s ezt dús fekete szempilla keretezi. Ruházata általában lilás, rózsaszínes ruhákból áll. a haját egy fehér fejpánttal próbálja hátrafogni, de a lobonca megzabolázhatatlanul szeme elé omlik. Nyakában általában egy hosszú fehér sálat visel, melyet a fejére tud húzni, ezért is van rajta két fülecske alakú pasztell lila toldás. Az oldalán általában egy kapcsos könyvecske lóg.

Jellem: Csendes típus. Mivel élete során csak egy emberrel találkozott, így elmondható róla, hogy fél az emberektől, és fél minden újtól. Szereti a régi megszokott dolgokat, de a magánytól nagyon fél. Segítőkész, bármiben szívesen segít.

Élettörténet: Már maga sem tudja, mikor és hogyan, milyen körülmények között és kitől született. Az egyetlen ember, akit világéletében ismert egy öreg férfi volt, akinek a tulajdonában egy hatalmas földalatti könyvtárrendszer volt, ami mára már KoNekoé. Ezt a nevet a férfi adta neki, mivel az első hang, amit kiadott az a Ko volt, és mivel a kislánynak macska fülei és farkincája volt így jött a KoNeko elnevezés. Az öreg nagyon sok mindenre megtanította a lányt. Az öreg férfi a Világ Bölcse volt, ő volt a Végtelen Tudás Könyvtárának őrzője. Ebben a könyvtárban, minden kérdésre meg lehet találni a választ, sok kutató próbált már eljutni ide, de sose sikerült senkinek. Ko mindig is nagyon szeretett olvasni mióta megtanult. Nagyon sok könyvet elolvasott már a könyvtárból. A férfin kívül, egy hatalmas bagoly is élt vele, ki beszélni is tudott, valamint pár apró kis Tudás Tündérke. Mikor a felszínen kitört a természetfelettiek háborúja, az öreg eltűnt, és többé nem tért vissza. A felszínen lakó természetfelettiek úgy tudják, hogy az öreg halálával a könyvtár semmivé lett, lakóival együtt. De arról nem tudnak, hogy azon az éjjelen mikor az öreg eltűnt, a tudás pecsétjét, és a tiltott szoba kulcsát Nekonak adta. Neko létezéséről senki sem tudott és senki sem tud semmit. Már nagyon nagyon hosszú ideje nem öregedett külsőre. De belsőre minden nappal bölcsebbé vált. Hihetetlenül fájt neki a férfi elvesztése mivel apjaként tekintett rá. Neko tudja mi van a birtokában, és tisztában van vele, hogy ez felelősséggel jár.

Hobby: sétálgatás a föld alatti könyvtárlabirintusban, álmodozás a felszínről

Foglalkozás: Végtelen Tudás Könyvtárának Őrzője

Extrák: Az oldalán lógó könyvbe ha valamit, ír az mindig válaszol neki. ** a könyvtárban van egy terem, melynek a tetején keresztül röppen ki mindig bagoly társa, onnan szokta az eget kémlelni, és a padlón körben egy több cikkből és körből álló óra helyezkedik el, mellyel meg tudja állapítani, hány óra van, melyik hónap, milyen évszak és milyen nap. *** Szeret énekelgetni** A tiltott szobába még nem volt mersze bemenni***

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://blueberry-cat.deviantart.com/art/She-Fell-Again-346816285)

Engedélyezve: 2013. 09. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).