Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Daisuki Ritsuka
Kategória: Fantasy
Feltöltő: zsebike

Kor: 16

Külső leírás: Alacsony fiúcska, édes, pajkos arccal és vékony, törékeny termettel. Hatalmas türkizkék szemei uralják pofiját. Szőke üstöke folyton kócos. Fajtájára jellemző fülecskéi és farkincája van. Leginkább saját meztelen bőrét viseli, nem igazán szereti a ruhákat, csak annyit ölt magára, amennyit feltétlenül szükséges.

Jellem: Tündéri teremtés, aki mindig képes felvidítani a közelében lévőket, olyan, mint a fény az éjszakában. Rettentően játékos, és pajkos, minden csínyre kapható. Gyermekien elbűvölő és ártatlan, eddigi életében semmi rosszban nem volt része. Imádja a vizet, ha megengedik neki, egy nap akár négyszer- ötször is képes fürdeni. Rossz tulajdonsága, hogy rettentően makacs, ha valamit a kis buksijába vesz, azt véghez is viszi, bármi áron, de mivel borzasztóan szeleburdi, így általában több kár keletkezik ténykedéséből, mint haszon, ráadásul néha pimasz és engedetlen. Könnyen megsértődik, olyankor jobbik esetben csak elvonul, rosszabbikban hisztizni kezd. Ugyanakkor könnyű kiengesztelni, örül, ha csak vele foglalkoznak, és ezt igyekszik ki is harcolni. Roppant féltékeny típus, ha valamit a magáénak tart, azt senkivel nem osztja meg.

Élettörténet: A mangora klán királyának egyetlen féltett, elkényeztetett gyermeke. Eddigi, rövidke kis életében semmi rossz nem érte, mindent megkapott. Védettségben nevelkedett a kastélyban, szolgák hada vette őt körül, és lesték minden kívánságát.

Hobby: fürdés, csínyek kieszelése

Foglalkozás: kisherceg

Extrák: Mangora: Általában békeszerető nép, de megvédik a tulajdonukat. Jellegzetes jegyeik a fülecskék és a farok. Különlegességük, hogy sokkal lassabban öregszenek, mint a többi élőlény, egy Mangora 50 évesen számít csak felnőttnek, és teljes jogú polgárnak nem ritka a 3 -400 éves példány sem.

Engedélyezve: 2009. 11. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).