Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Mandano Yumi
Kategória: Yuri
Feltöltő: Nakamura_Sheeny

Kor: 20

Külső leírás: 167 centiméter magas, és körülbelül 65 kg. Fekete haja van, ami elől néhány tincsben vörösen melírozott. Szeret kihívóan öltözködni, nem sokat szokott takarni magából. Igazából látszik rajta, hogy ő egy két lábon járó életveszély.

Jellem: Ő olyan, mint egy időzített bomba. Sőt, még annál is robban, mert arról tudod mikor robban. Yumiról nem tudod. A törvény szót, pedig még facebookon keresztül bejelölve sem ismeri. Felelőtlen, meggondolatlan cselekedetek jellemzik. De igazából nem is érdekli az se, ha meghal valamilyen hülyesége miatt. Mindemellett nagyon szenvedélyes alkat, aki gyakran vágyik a testi érintkezésekre, ezért a viselkedése is kihívó. Szeret irányítani, de azt se bánja, ha a partner teszi ezt. Már ha van épp neki.

Élettörténet: Apja kolumbiai, anyja pedig japán volt. Előbbi egy drogkartellnek dolgozott, de mivel így is nehezen tudtak, megélni, ezért az apuka egy kicsit többet akart szakítani. Vesztükre, mert rájöttek erre a dologra, aminek a vége egy hatalmas vérengzés volt. Kivégezték a családját, így szülein kívül bátyja, és húga is életét vesztette. Ő azért úszta meg, mert őtőle akarták megtudni végül, hogy hol van a pénz. Ekkor még csak 12 éves volt. Sikerült azonban elszöknie, és abból a pénzéből meg sem állt Japánig. Ekkor kezdett el versenyezni is. Nagyon fiatalon hatalmas tapasztalatra tett szert, amiért megnyerte magának a "Japán mediterrán démona" címet. Nők testének látványa mindig is jobban izgatta, ezért az idők során egyre erősebb vonzalmat érzett saját neme iránt. Ki fogja azonban megállítani a lejtőn?

Hobby: Minden ami káros... kivéve a drogok

Foglalkozás: Utcai versenyző

Extrák: Szereti a kicsit perverzebb játékokat. Persze igényes erotikus kereketen belül Imádja a karamellás dolgokat Van egy macskája. - Tetoválások: Jobb váll: Egy emberi szív formájú motorblokk, amiről egy lánc lóg lefele, és kar közepén valamivel túl végződik. Bal lapocka: Egy lehajtott fejű angyal szárnyakra, ami apja keresztnevére, Anvelre utal Tarkó: Tigriskarmolásnyom Derék: Jobb fele dőlve egy gitár, amit a nyaknál egy tövises rózsa fon körül. A gitár végéből egy pontból három ív indul ki, ami a nyak alatt vonul végig és csigaformában végződnek. Ezen kívül már csak egy-két tetoválást tervez még csak maximum. - Köldökpiercing

Képinfo: Illusztráció ()

Engedélyezve: 2013. 09. 03.
2016. 04. 29.

Módosítva: 2016. 04. 27. 14:58:04
Módosította: Nakamura_Sheeny

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).