Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Zoe Reeves
Kategória: Yuri
Feltöltő: Sarge666

Kor: 20

Külső leírás: Egy igazi ébenfekete hajú démon. Halvány kék szemei és világos karamell színű bőre még inkább hangsúlyozza ezt a hatást. A nap sugarai ha a szemébe sütnek halvány lilás fényű árnyalattal vonják be az íriszét. Tekintete mindig tettre kész és rettenthetetlen. A fekete hajzuhataga absztrakt formában omlik éppen hogy az álla alá. Izmos, sportos testalkata mégis nőies jegyekkel van megáldva. Szálkás izmai sportra és verekedésre termettek. Ruhái hangulatától függően változnak, csak abban az egyben egyeznek meg, hogy mindig kirí a tömegből, egyedi és arcul csapó stílusa keveredik bájosnak mondható arcával, aminek kettőssége csak még inkább pukkasztja a polgárokat. Ravasz mosolya mindig a szája szegletében bujkál.

Jellem: Ami a szívén az a száján. Nem bírja elviselni az igazságtalanságot, és ha gonoszkodnak a környezetében. Egyenes és őszinte, megmondja, amit gondol. Néha ironikus, néha nyájas, bár utóbbit csak poénból. Ha az igazát, vagy valakit meg kell védenie nem retten vissza az erőszaktól sem. Maximum kétszer szól aztán kíméletlenül üt. A végsőkig küzd, nem hagyja magát, mindig eléri, amit akar. Szereti a társaságot, központi figura, de ennek ellenére az igazi belsejét elrejti, keménynek és megállíthatatlannak mutatja magát. Pedig nagyon is érzékeny, hatalmas szíve van, akit megszeret azért elmegy a végsőkig. Benne van minden buliban, szeret táncolni.

Élettörténet: Egykeként a szüleivel a város szívében élt. Apjával a kapcsolata sosem volt jó, ezért is kezdett lázadni ellene. Anyja annak ellenére, hogy egész jó volt a kapcsolatuk az apja mellé állt helyette, és szinte börtönbe zárták igyekezve megfojtani és bábot csinálni belőle. A velük töltött időt csak a legjobb barátnőjének köszönhetően tudta elviselni. Ezt nem bírta sokáig, ahogy felvették az egyetemre végleg elköltözött tőlük. Művészeti tanulmányait és lakhatását saját maga finanszírozza, egy lemezboltban dolgozik iskola mellett.

Hobby: rajz, festét és graffiti, zene

Foglalkozás: tanuló, eladó

Extrák: Ha buli van akkor szeret a pohár fenekére nézni, alkalomadtán rágyújt.

Képinfo: nem az enyém, illusztráció ()

Engedélyezve: 2013. 09. 04.

Módosítva: 2013. 09. 04. 00:05:17
Módosította: Sarge666

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).