Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gabriel
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: Kortalan

Külső leírás: Gyönyörű, akár a legtöbb angyal. Bőre hófehér, haja tejföl szőke, enyhén hullámos. Csodás, lágy esése bűnre csábítja a legtöbb szemlélőt. Szemei kék színűek, teste tökéletesen kidolgozott, izmos, de mégis kecses. Mozgása légies, tagjai olyanok, akár a leggyönyörűbb szobor ékei. Bőre selymes, kellemes hozzáérni. Orra egyenes vonalú, mintha kőből faragták volna. Ajkai kicsit teltek, csókra csábítanak. Halálos csókra. Szárnyait sosem mutatja, teljesen emberi külsővel közlekedik. Ruhái egyszerűek. Kedveli a szűk farmereket, ingeket, zakókat. Ha akarja, felveheti egy nő alakját is, ám legtöbbször férfitestben mutatkozik. Mivel nemtelen, csak emberi alakban választhat magának külső jegyeket. Tisztán látszik rajt, hogy nem ember, ám a halandók leginkább csak legyintenek, mondván, hogy biztos rengeteget költ szépségápolásra. Fagyos tekintetét nemigen lehet állni. Leginkább szenvtelen arccal közlekedik, hogy a legádázabb kíváncsiskodót is elriassza. Szárnyai rendkívül érzékenyek, akár egy sóhaj is kicsalható belőle, ha a tövüket simogatják.

Jellem: Önző, uralkodó típus. Gyűlöli, ha nem ő van a középpontban, baromi féltékeny típus. Nehéz természete ellenére lojális, nála hűségesebb lényt még nem hordott a hátán a menny. Ura parancsait végrehajtja, s mivel arkangyal, öl, pusztít, nyomorba dönt, ha ez az Úr akarata. Kiváló megfigyelő, látása, szaglása páratlan. Általában érzékeire hagyatkozik, hiszen mindig bejönnek a sejtései. Ha ölni kell, kegyetlen, ha szeretni, ő a legvehemensebb szerető. Sajnálatos módon, a figyeleméhsége miatt kb. elviselhetetlen. Gyűlöli az embereket, a fényűzést, a bűnöket, pedig maga is bőszen gyakorolja őket. Ha kell, hazug és csalfa, ám megveti azt, aki nem egyenes. Céltudatossága miatt nem válogat az eszközökben, számára az a leglényegesebb, hogy elérje, amit akar. Ha az emberekkel beszél, gunyoros, tisztán érződik, hogy lenézi őket. Majmoknak hívja őket, ezzel is degradálja a fajt. Fajtársaival is kimért, ha kell, őket is megöli, hogy véghezvigye a feladatát. A lényében van valami egészen magasztos, valami fennkölt, amit az idők során egyik látnok, próféta sem tudott megmagyarázni. Kedveli a művészeteket, mivel a legtöbb művész védőszentje, ezért – különösen az írók iránt – némi szimpátiát érez. Sokszor eszébe jutnak az idők, mikor még szerette az embereket, mikor még boldogan közvetítette az Úr akaratát, ám mostanra csak gyűlölet uralkodik a szívében. Minden vágya, hogy visszakerüljön az Úr kegyeibe, ezért mindent meg is tesz.

Élettörténet: Az idők kezdetén az Úr a hét legmagasabb rangú angyal egyikévé tette. Testvéreit sosem szerette igazán, féltékeny volt rájuk, Mihálytól pedig egyenesen rettegett. Ő volt Isten hangja, aki közvetítette az üzeneteket az emberiség felé. Ahogy telt az idő, egyre jobban elhanyagolva érezte magát, szemei pedig akkor nyíltak fel, mikor kitört a mennyekben az első háború. Miután Lucifert száműzték onnan, Gabriel haraggal a szívében fordult az emberek felé. Őket hibáztatta testvére bukásáért, ráadásul biztossá vált abban, hogy az emberek fogják leváltani őt és angyaltársait. Véleményével mások is egyet értettek, úgy vélték, nekik is kijár a lélek, amivel Isten megajándékozta az emberiséget. Kitört hát a második égi háború, amit Gabriel vezetett. Mivel nem ő a mennyei seregek vezére, ezért szüksége van egy halandó lelkére, hogy maga is olyan briliáns „hadvezér” lehessen, mint Mihály. Ez volt hát az ok, amiért magát a földre száműzte, és vadul keresi azt a lelket, aminek segítségével megdöntheti az ellenállást, és végre visszaférkőzhet az Úr kegyeibe.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Az angyalok háborúja c. film ihlette Gabriel ez arcát. *** Van egy trombitája, amin remekül játszik. Akkor kedvelte meg a hangszert, mikor látta, a művészek harsonával a kezében ábrázolják, mint isteni hírnököt. *** Rettentően fél Mihálytól és Lucifertől is. *** A földön nem halhatatlan, de csak akkor múlik el, ha kitépik a szívét a testéből. *** Kedvenc képessége: http://youtu.be/a2FytKckpms?t=1m40s – gyakran alkalmazza, hogy eltűntesse maga után a nyomokat. *** Képes arra, hogy épp haldokló embereket felkeressen, majd a haláluk pillanatát elodázza, ameddig csak a kedve tartja. Ezeket a sétáló hullákat általában azért kreálja, mert nem tud autót vezetni, vagy épp ételt kérni egy büfében. Áldozatai teste viszont a halál pillanatától bomlani kezd, ezért nem sokáig tartja meg őket. *** Allergiás az istenkáromlásra, tartja magát a mondáshoz: Isten nevét szádra hiába ne vedd! *** Karakterdal: http://www.youtube.com/watch?v=dx6tXLq27hQ

Képinfo: Nem az enyém, találtam. (http://tumblr.com)

Engedélyezve: 2013. 09. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).