Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Usami Akihiko (Usagi, Yayoi)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Nejicica

Kor: 28

Külső leírás: *SPOILER VÉGIG AZ ADATLAPON!* Viola színű, vágott, hatalmas szemei vannak amivel az ember belsejéig lelát. Haja kicsit hosszúkás,mindig a szemébe lóg és szürke látszatra vagy ahogy hívják eredetileg: hamvas szőke. Szinte mindig komoly arcot vág, nagy ritkán mosolyog, de annál gyakrabban inkább gyilkosan néz. Erős álla van és hosszú, keskeny szépen ívelt orra. Bőre hibátlan és nagyon fakó. Teste vékony, és kicsit kidolgozott, szálkás. 189 cm és 78kg.

Jellem: Akihiko egy profi író, remekül végzi munkáját ám a határidőkre nem fordít különösebb figyelmet, mondhatni semennyit. Elképesztően gyerekes, amíg nem lengi be az a méltóságteljes és büszke légkör előkacsint a gyerekes énje és ezt nem is titkolja. Egoista, amit akar azt megkapja, amit tesz, az úgy van jól. Meglehetősen perverz és szeretetéhes. Gyerekkora óta magába forduló és érzékenyebb az érzelmi hatásokra, belülről könnyen összetörhet, kértségbe eshet. Sokszor butaságokon gondolkozik, akár egy nő, a legrosszabbra képes gondolni. Nagyon nyílt szerelmi szempontból, nem rejti véka alá ha szeret valakit, viszont ha nem látja ennek viszonzását rideg és letargikus lesz, ennek ellenére amint meglátja a szerelem viszonzását soha többé nem engedi el az illetőt. Főiskola óta szerelmes barátjába Takahiroba. Sok dolgot túlzottan természetesnek vesz, emellett meglepő módon mindig komoly fejet vág. Megvesz a plüssmedvékért és minden más játékért is. Kedvenc macija: Suzuki-san. Reggelente elképesztően nyűgös.

Élettörténet: Akihiko mindig is egy befelé forduló, magányos és érzékeny gyermek volt. Mindenki elől elfordult kivéve a barátai elől, amiből érthetően nem igazán volt. Isaka-san egyszer meglátta és elolvasta amit írt, és javasolta neki hogy foglalkozzon az írással mert hatalmas tehetsége van. Így is tett csak évekkel később, híres író lett, aki barátja apjának cégéhez, a Marukavához csapódott(a sekai-ichi hatsukoi animében ezzel kapcsolatban ellentétek vannak miszerint igazából az Onodera cégnél dolgozott). Inkább BL regényeket írt de komolyabb hangvételű, és normális fiú-lány szerelmi történetet is írt már. Több díjat is nyert a könyveivel miknek inkább szomorú befejezése volt. Elég szomorú visszatekintve az élete, de nagyon valóságos. Családja mocskosul gazdag, mégsem vágyik semmire. Gyermekkorát nagyrészt elbújva, a laptopja felé fordulva tette. Mikor meglátta az anyját "olyan" dolgokat művelni más emberekkel elfordult a nők felől és meleg lett.

Hobby: Írás, játszás, munkája után való kutatás, masáok nyakán lógás és száguldozni a vörös sportkocsijával.

Foglalkozás: Író

Extrák: Anime: Junjou Romantica 1, 2. Születésnap: Március 3. Család: Fuyuhiko Usami: apa, Haruhiko Usami: idősebb féltestvér. Elutasítja a családját minden értelemben, nem kíván velük érintkezni, sőt, még a ráhagyott "kisebb" vagyonból sem kér. Erős dohányos. Szereti, imádja a plüssmackókat. Képtelen rendesen gondoskodni magáról. Munka közben szemüveget visel. Ha reggel felkeltik, akkor vér fog folyni. Van egy vörös sportkocsija, és egy hatalmas tetőtéri lakásban él egymaga.

Képinfo: google (http://google.com)

Engedélyezve: 2013. 08. 31.

Módosítva: 2013. 08. 31. 16:40:46
Módosította: Nejicica

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).