Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Brushakmal
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: maga sem tudja

Külső leírás: Két méternél is magasabb, izmos, széles vállú. Arca mindig borostás, és meglehetősen mogorva. Egy régi katonai egyenruhát visel, amit szőrmékkel díszített fel, fején meg egy szőrös sapkát, vállán pedig egy medvebunda lóg. Emberi formában így szokott megjelenni, de akármilyen formát fel tud venni, ha álcázni akarja magát (kislány, vénember, gyönyörű nő, attól függ, mit akar elérni) és bármilyen állattá át tud változni, kedvence a medve.

Jellem: Nagyon mogorva, és senkiben sem mer bízni. Nagyon sokat kell bizonyítania, annak, aki el akarja nyerni a bizalmát. Viszont, ha valaki megszerettette magát vele, az rájön, hogy igenis nagyon tud szeretni, mindig segít a barátain, és bármikor akár az életét is áldozná értük. Annyi fontos van még, hogy kétezer éve megutálta a halhatatlanságot.

Élettörténet: Több ezer éve jött a világra. Keletkezésének emlékei nem maradtak meg benne. Nem volt ő mindig rideg, kezdetben az embereket különösen szerette, mert értelmesebbek voltak más állatoknál. Ám lassan ez gőgbe csapott át, az ember egyre többet hitt magáénak, egyre inkább kiszorította a többi állatot a természetből. Ha Brushakmal talált még egy-két benszülött törzset, akiket megszeretett, azokat gyorsan leigázták fejlettebb társaik, akikkel ő nem akart érintkezni. Egyedül maradt. Márpedig aki egyedül marad az előbb-utóbb borzalmas dolgokat tesz. Brushakmal is eldöntötte, nem hagyja tovább, hogy az ember magáévá tegyen mindent, ha kell, saját kezűleg állítja meg őket...

Hobby: A világ külömböző vadonjainak járása.

Foglalkozás: Az állatokat képviselő ősi szellem.

Extrák: Jól tud harcolni, és bár eleinte nem szeretett, azóta megszerettették vele az emberek. legtöbbször gyümölcsöt eszik, de néha-néha nem tudja megállni, hogy elejtsen egy-két nyársra való állatot. Jó étvágy van, akár egy elefántot betermel egy étkezés alatt, habár ételre-italra igazából nincs szüksége. Még nem talált olyan lány, akit különösen kedvelt volna. Jól kijön a növények őrével, habár az embereken mindig összevesznek, mivel ő reménytelenül is hisz bennük. Szereti a sört.

Képinfo: Nem az enyém, egy reapersun nevű devianart felhasználóé (the picture is created and owned by a devianart user called reapersun) (http://reapersun.deviantart.com/art/Bear-Spirit-for-Gaia-323243296)

Engedélyezve: 2013. 08. 31.
2014. 09. 09.

Módosítva: 2014. 09. 09. 01:11:07
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).