Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Benjamin Howard
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 19

Külső leírás: Alacsony, alultáplált, zúzódásokkal és sebekkel teli fiatal fiú. Rövid, fekete haja baloldalon a szemébe lóg, hogy elfedje vele régi műtéte hegeit. Bal szemére egyáltalán nem lát, ugyanis nincsen neki bal szeme. Ép, jobb szeme üresnek tűnik első látásra, de kicsit jobban megnézve, mélyebb mint a legmélyebb kutak, és túlcsordul az érzelmek tömkelegétől, amiket kaotikus zűrzavarban tárol a szívében. Szemszíne egyébként hamuszürke, szembogara mindig apró; szemöldöke íves és finom vonású. Szeme alatt kialvatlan, sötét karika éktelenkedik. Kissé beesett arcán kiszáradt vékony ajkak. Orra keskeny, kissé fitos. A testén található sérülések hetven százaléka önmagától származik. Erős hajlamosság lakozik benne arra, hogy tönkretegye testét. Egyetlen alkalommal még saját ujját is leharapta. Sérüléseinek maradék harminc százaléka az ápolóktól ered, akik igyekeznek őt féken tartani.

Jellem: Benjamin nyugodt természetű és halk szavú fiú. Azt nem mondanám, hogy életvidám és kedves. Soha nem bánt senkit, amíg Ő maga nem érzi úgy, hogy veszélyben lenne. Ilyenkor még önmagában is képes kárt tenni. Gyűlöli az ápolókat, akik körülveszik. Gyűlöli a terápiákat, a beszélgetéseket a pszichiáterrel. Gyűlöli az intézetet. Hétéves volt csupán, mikor skizofréniát állapítottak meg nála. Orvosai és szülei bizakodóak voltak, egészen addig, míg Benjamin teljesen el nem határolódott a külvilágtól, mind fizikailag, mind érzelmileg. Tompa lett és érdektelen. Egyedül másik személyiségével viselkedett úgy, mint egy élő, húsvér emberrel, és ez azóta sincs másképp. Egy olyan fiú, mint Ő már képtelen vonalat húzni a valóság és a tudatalatti nyújtotta információk között, ezért a határ teljesen elmosódik. Az egyik percben még képzeleg, hallucinál; a másikban üres tekintettel bámulja tükörképét és halkan motyog. Másik személyisége még soha nem mutatkozott meg a külvilágnak. Benjamin hevesen tagadja, hogy Mirror -így hívja- okozná testén a sérüléseket. Féli és szereti kitalált személyiségét, és ez már nem egy doktornak okozott komoly fejfájást. Nem tartja magát betegnek, és hallani sem akar a gyógyulásról.

Élettörténet: Biztosan hallottatok már arról, amikor egy iker terhesség nem jól sikerül és a nagyobb, erősebb iker teste elnyeli a kisebbet. Ez történt Benjamin esetében is. Arcának bal felén egy csökevényes orrocska, egy apró szem és pár fog tudatta a szülőkkel a tragédiát. A kisfiú hároméves volt, mikor szülei úgy döntöttek, megszabadulnak a parazita-ikertől és kioperáltatták Benjamin arcából a kis fajzatot. Ötéves korára a kicsit érdekelni kezdte, miért olyan rút arcának bal fele. Szülei vonakodtak elárulni neki az igazságot, de Sasha az orosz dadus szája egy nap csak eljárt. Elvesztett ikertestvérének tudata teljesen sokkolta a kisgyereket. Szüleit hisztérikusan vonta kérdőre, majd érzelmileg teljesen elzárkózott tőlük. Egyre többször vélte felfedezni a tükörben ikertestvérét. Egy darabig csak bámult "rá", végül társalogni kezdett vele. Szülei pszichológushoz vitték a kicsit. Ekkor még csak a "képzeletbeli barát" diagnózist írták fel a számlájára, de állapota romlott így újabb kivizsgálások következtek. Felmerült a kettős személyiség lehetősége, így a hétéves Benjamint pár hétig bent tartották egy híres klinikán. A feltételezések beigazolódtak, ezek után kezelésekre járatták a fiút, azonban Benjamin állapota még ezek után is romlott. Sem szülei, sem orvosai nem láttak más kilátást, minthogy bent tartsák a fiút a klinikán mindaddig, amíg fel nem épül. Ben szülei sokat látogatták eleinte, aztán édesanyja újra teherbe esett, és a kicsi születése után többé nem látogatták beteg fiukat.

Hobby: A tükörben bámulni önmagát

Foglalkozás: -

Extrák: Uke karakter * Ikertestvérét Mirrornak nevezte el.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. ()

Engedélyezve: 2013. 08. 30.
2016. 01. 11.

Módosítva: 2016. 01. 11. 18:11:40
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).