Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Patrik Bergen Lindberg
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lexine

Kor: 23

Külső leírás: Bármilyen közönségesen viselkedjen is, soha senki sem vonná kétségbe királyi származását. Tartása tökéletes, fejét mindig büszkén felszegi. Minden egyes porcikája, és a legapróbb mozdulatai is azt a tiszta, felsőbbrendű erőt sugározzák, ami még az uralkodó családok tagjainak körében is ritka jelenség. Magas, izmos, határozott tekintetét soha senki sem tudja menekülésre kényszeríteni. Dús, hollófekete haja viszonylag rövidre van vágva. Bőre igazi nemes fiúhoz méltóan világos és hibátlan, nincsen tetoválása, de még a füle sincs kilyukasztva. Külseje mindig ápolt és valószínűleg akkor is sokan megfordulnának utána, ha autószerelő lenne. Ha teheti laza, sötét színű ruhákat hord.

Jellem: Lobbanékony, büszke és magasról tesz, nemcsak az ország ügyeire, de úgy általában az egész világra. Elég hirtelen haragú, hamar felkapja a vizet és a verekedés sem áll tőle távol. Nagyon bizalmatlan, ezért szinte senkivel nem épít ki szoros kapcsolatot. Tudja, hogy sokan csak a rangja miatt közelednek felé és bár régebben ez nagyon bántotta, ma már nem próbál olyanokat keresni, akik ez alól kivételek. Tudja, hogy sokan kihasználják, de hagyja mindaddig, amíg ő is örömét leli az illetőben. Ha viszont megunt valakit, annak le is út, fel is út. Nem csak szeretőit, de még barátait is gyakran cseréli, mivel igen hamar megunja őket. Nagyon szeszéjes és bármilyen őrültség jut az eszébe, nem kérdés, hogy megteszi-e. Ugyanakkor nem ostoba, tudja, hogy hozzáállása nem éppen egy trónörököshöz méltó, de annyi baj legyen. Esze ágában sincs átvenni apja helyét, kell a fenének az a sok kötelesség, meg felelősség. Pedig, ha egy kicsit összeszedné magát, jó uralkodó is lehetne belőle, mert alapvetően jó szívű, erős akaratú és határozott jellem.

Élettörténet: A svéd uralkodó család elsőszülött fiaként látta meg a napvilágot. Szülei mindig is szerették, és mindent megadtak neki, de így is érezte azt a hatalmas nyomást, ami a trón várományosaként ránehezedett. Kiskorában még próbált neki megfelelni, de ahogy nőtt, lázadó jelleme egyre erősödött, nem kevés fejfájást okozva ezzel a szüleinek. Az általános-és középiskolát is egy neves magánintézményben járta ki, nagyon jó eredménnyel. Viszont nem a szülei elismerését akarta kivívni, egyszerűen csak nagy volt a tudásszomja, sok minden érdekelte és bár nem látszik, ez a mai napig megvan benne. Érettségi után azonban egyszerűen megunta az iskolát és sehogy sem lehetett rávenni, hogy egyetemre menjen. Nagy kanállal falta az életet, egy idő után pedig egy kisebb hadseregnyi ember dolgozott csak azon, hogy az egyre nagyobb botrányai ne szivárogjanak ki. A hivatalos eseményeken egyre ritkábban teszi tiszteletét, de ha mégis elmegy, akkor ott hajlandó visszafogni magát és többé-kevésbé viselkedik. Szülei szeretik, ezért elnézik neki a kicsapongó életét és a folyamatos menekülését a felelősség alól, de apjának már kezd elfogyni a türelme.

Hobby: lovaglás, úszás, száguldozás méregdrága autókkal

Foglalkozás: a svéd trón várományosa

Extrák: Van egy fekete lova, ami pontosan olyan vad és kiszámíthatatlan, mint ő. Az állat csak Patriket tűre meg a hátán és Patrik sem szereti, ha bárki más hozzányúl a lovához.

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép illusztráció ()

Engedélyezve: 2013. 08. 28.
2014. 07. 05.

Módosítva: 2014. 07. 05. 18:55:26
Módosította: Lexine

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).