Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Patrick Russel ”Rick”
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 19

Külső leírás: Szőkésbarna hullámos haja, szinte vonzza a tekinteteket. De ha tincsei nem is keltik fel a figyelmet, világos barna már-már sárgás szemei mindenkit megfognak. Erre még ő is rátesz, mert elég feltűnő jelenség az utcán. Szereti az élénk színeket és az ékszereket sem veti meg. Szájában két piercing is van és egyik fülét is kilyukasztotta, hogy még néhány vassal kiegészíthesse gyűjteményét. Ezektől eltekintve vonásai lágyak és könnyen elbűvöli az embereket tekintetével, amit ki is szokott használni. Átlag magasságú, viszont teste izmos, és minden héten kétszer tesz is azért, hogy ez így maradjon. Hangja nem túlságosan mély, viszont férfiasan lágy, minden fülnek kellemes.

Jellem: A suli igazi nagymenője. Nagyszájú, vad, kissé bunkó és sosem lehet tudni mi lesz a következő lépése. Amolyan rosszfiús alkat, akiért oda vannak a lányok és minden fiatalabb srác csodálja. Sármos mosolyával bárkit a bugyijába tudsz olvasztani, és néhány fiút is zavarba tud ejteni néha tekintetével, amit nagy élvezettel szokott kihasználni. Mint minden más tulajdonságát is. Persze csak ha ő úgy akarja. Elég önfejű és makacs, szinte lehetetlen lebeszélni arról amit egyszer a fejébe vett. Mint egy elkényeztetett gyerek olyan hévvel tud ragaszkodni ahhoz amit akar, és sajátjának tekint. Bár elég kevés dolog tudja így lázba hozni. Talán csak a zene az, amihez képes ennyire ragaszkodni, hiszen abban éli ki magát teljesen. Evvel együtt meglepően kedves tud lenni, avval akivel akar és úgy gondolja megérdemli. Enyhe romantikus hajlam is megbújik benne, de ezt végképp senkivel sem szokta megosztani, maximum a gitárjával..

Élettörténet: Nem volt könnyű gyerekkora. Anyját elvesztette 11 éves korában. Először fel sem fogta mi történt, csupán a rendőrök jöttek, majd apja kiborult és szép lassan összeomlott, végül a temetésen döbbent rá, hogy anyu nem jön haza többet. Ez azóta is törés a lelkében és talán ezért is nem jön ki jól az apjával. Képtelenek huzamosabb ideig egymás mellett lenni, és bármit is tesz az apja Rick, most már csak azért is elutasítja minden próbálkozását, hogy jobb legyen a kapcsolatuk. A halál eset után kezdted el zenét hallgatni és egy idő után minden percét a zene töltötte ki. Majd apjától ki követelt egy gitárt, és azóta képtelen megválni a húroktól. Imád játszani, hallgatni amit játszik, új dallamokat kitalálni, és számokat írni. Persze ezt apuci nem nézi jó szemmel, hiszen ő egy vállalatot vezet, és nem tartja sokra fia zenés karrierjét, mivel az nem igazi munka…

Hobby: zene, bulizás, flörtölés, zene, barátok és zene

Foglalkozás: Diák

Extrák: Nem szereti a teljes nevét, csak a Rick-et szokta használni. Sokszor így is mutatkozik be, nem törődve a maradékkal. *** Van egy bandája, bár még nem túl híresek, csupán a sulis rendezvényeken, meg néha a város egy-egy klubjában szoktak fellépni. Jó hangja van, bár énekelni nem nagyon szeret. Csak nagyon ritkán szokott, akkor is a fiúk unszolására *** Nem igazán szeret sportolni, bár egész jól kosarazik. Csupán azért szokott lejárni heti kétszer edzeni, hogy megmaradjon a jó kondija és a színpadon nem essen össze. *** Foglalt, Morussé.

Képinfo: khaoskai (http://khaoskai.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2013. 08. 25.

Módosítva: 2013. 08. 25. 21:32:37
Módosította: Lureka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).