Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Amara Webier
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 100 de 23 évesnek néz ki

Külső leírás: Fehér haja derekáig ér amibe van egy kis fokozat. Lilás-kékes szemei igazán szépek és igézőek szájáról már nem is beszélve ami maga a bűnre invitálás. Pisze orra van és gyönyörű arca. 174 cm magas amihez modell test dukál. Gömbölyű mellek, darázsderék, szép csípő, kerek popók és izgatóan hosszú lábak. Egy nyaklánc fityeg a nyakában rajta a bölcsek kövének egy szépen megfaragott darabkájával sosem veszi le. Lényegében innen köszönheti az erejét. Ruhatára igen csak színes. A kedvéhez öltözködik szereti a pamutot a bőrt és szinte mindent kivéve a szatént attól a hideg rázza. A magas sarkuk a gyengéi bár a lapos talpú cipőt sem veti meg.

Jellem: Vad, szenvedélyes teremtés. Tud kedves aranyos és bájos lenni de ugyan akkor át változik bunkó, beképzelt szemétkedő kis döggé is. Ki mit érdemel tőle úgy viselkedik vele. Nehéz a bizalmát elnyerni ugyan akkor könnyű elveszíteni. Ha látja tényleg bűnös az egyén az hamar repül a feketelistájára. Érti ő a viccet de a normál kereteken belül persze. Imádja a szeretteit értük bármit megtesz ám az ellenségeivel igen csak kegyetlen. Ha sikerül felingerelni jobb ha az illető szalad mert képes a fejét is letépni.

Élettörténet: Nemesi családba született és nevelkedett fel. Mindenre megtanították amire egy boszorkánynak szüksége lehet. Kész két lábon járó varázskönyv lexikon. Tudja uralni az elemeket de már egy két embert megpörkölt főleg a fekete listán lévőket. Testvéreit imádja és szüleit is bár egy idegen felé bizalmatlan és kissé undok. Egyszer összetörték a szívét azóta távol tartja magát a férfiaktól. Nincs pasi nincs sírás alapon. Ezért inkább olvas vagy tanul vagy éppen énekel és rajzol. Ha tud segít de csak annak akit érdemesnek tart rá. Van egy barátnője Bella. Kiskoruk óta ismerik egymást együtt nőttek fel. Amara mélyen belül vágyik valakire de azt is nagyon jól tudja hogy ő nem kellene senkinek. Hisz kinek kéne egy boszorkány?

Hobby: Varázslás, éneklés, rajzolás, tanulás, olvasás, család

Foglalkozás: Boszorkány

Extrák: * Bölcsek köve darabka lóg a nyakában * Édes szájú * Nagyon konok * Családja minden tagja születésétől halhatatlan csak neki van szüksége a kőre * Legjobb barátnője Bella * FOGLALT * Van egy macskája Lucifer * Imádja a virágokat *

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem.(alkotó: SatelliteGhost) ()

Engedélyezve: 2013. 08. 25.

Módosítva: 2013. 08. 25. 22:05:59
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).