Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Merunes Illusionist
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 390 de 23 évesnek néz ki

Külső leírás: Sellőként: Hosszú fehéres fekete haj vörös szemekkel megspékelve. Uszonya is fekete szinte csak ez a szín jellemzi. Mégis bőre szép napbarnított és mosolya szívdöglesztő. Felsőteste így is izmos és szemet gyönyörködtető. Homlokánál fejdísz látható akár csak felsőtestén és csípője és uszonya találkozásánál. A felsőtestén található páncélon mellkasa közepén egy kő található. Körmei kissé hosszabbra vannak hagyva ami karom szerűek. Emberként sem néz ki másképpen csak két lábat növeszt és 200 cm magas lesz. Igazán megnyerő személyiség ha civilizáció közelébe megy felvesz valami cipőt de inkább mezítláb teng leng. Külső adottságai megmaradnak de csípőjén családi címerét meglehet találni. Ha emberként jár kell bőrszerelés van rajta olyan akár egy második bőr rajta. A kék kis kő olyankor nyakláncon lóg medál képében.

Jellem: Hangulat ember. Kedélye úgy hullámzik akár a tenger habjai. Kiismerni lehetetlen ahhoz kell legalább ár évszázad. Úgy viszonyul az emberekhez ahogy az emberek ő hozzá. Igaz bizalmatlan de ezt a fóbiáját próbálja leküzdeni. Szeret piszkálódni és heccelni a másikat bár néha a fagyi vissza nyal. Mégis sokan szeretik nincs ellensége mivel az utálat szintig sosem megy el. Egyetlen egy barátja tudja csak milyen igazából.

Élettörténet: Csendes-óceán hercegeként jött a világra. Kedves, szerető családban nőt fel. Rajta kívül van még egy húga és egy öccse. Mivel ő a trónörökös édesapja traktálja a feleség kereséssel. Ezernyi hercegnőt hozott a színe elé de egyik sem fogta meg ő inkább a szívére hallgatna. Ha lenne szíve hölgye. Már a végén mindig eltűnt otthonról mikor édesapja megkezdte a kerítő szerepét. Barátjával Rhageval járja az óceánokat vele mindent megbeszél édesanyján és testvérein kívül. Igazából egyszer tettszett neki valaki de a nő becsapta onnantól gyanakodva néz minden nő nemű lényre. Mindig eltöpreng vajon mit véthetett hogy vele nem történik meg... Fél hogy sosem lesz szerelmes.

Hobby: Úszás, segítés

Foglalkozás: Herceg

Extrák: * Imádja testvéreit * Keresi a szerelmet * Van egy delfinje Broug *

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem.(alkotó: phoenixlu) ()

Engedélyezve: 2013. 12. 11.
2014. 10. 16.

Módosítva: 2014. 10. 15. 18:23:11
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).