Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Alice Grubort
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 300 éves de 21 évesnek néz ki

Külső leírás: Hófehér haja leér térdhajlatáig. Szemei olyan vörösek akár a tűz és igézőek. Bőre fehér mint a hó arca pedig igézően gyönyörű. Ajkai buják amik csókra csalogatják a hímnemű egyedeket. 170 cm magas igazán hosszú combokkal, kerek fenékkel gyönyörű gömbölyű mellekkel áldotta meg a sors. Kecses, csinos törékeny teremtésnek... látszik. Hátán az apja és anyja családjának összeolvadt címere található mint tetoválás. A nyakában van egy nyakörv ami holdkövekkel van végigrakva sosem veszi le. Akár a nyakörv minden ruhája bőrből van hisz szükséges a munkájához. Igaz estéi ruhái is vannak és egyéb göncök de a bőrruhákat jobban szereti.

Jellem: Régen nagyon kedves, életvidám és segítőkész teremtés volt de ugye minden megváltozik egyszer. Utálja sőt gyűlöli a kétszínű hazug embereket. Hamar haragra gerjed és igencsak maximalista a lelkem. Szeret piszkálódni és ha úgy hozza kedve vitát szít. Azért nem iszik és nem cigizik mert nem tartja nőhöz méltónak bár nem nagyon vetné meg ezeket sem ha férfi lenne. Nem nagyon szereti ha megnézik kinézete miatt pedig igen csak formás női egyed főleg a szép csípőjével. Utálja a vámpírokat épp a múltja miatt bár csak egy embert nem bántana közülük az is az édesanyja.

Élettörténet: 1713 csodálatos nyarán látta meg a napvilágot egy nemesi család egy szem lányaként. Szeretetben és békében nevelték fel a csöppséget. Igazán kedves segítőkész lány lett belőle mikor betöltötte a 20. életévét megtudta hogy félvér. Félig alakváltó édesapja által, félig pedig vámpír édesanyjának köszönhetően. Elkezdett vonzódni egy gróf fiához. Szépen és jól alakult a szerelmi kapcsolat ám kiderült hogy a fiú végig csak hitegette és lenézte őt. Ezután az eset után a lány személyisége eltorzult. Megkeményítette szívét és minden vámpírt kiakart irtani aki ilyen lelketlen. Szülei felé mutat kedvességet csak mindenki mást elküld a pokolba. Lelke mélyén még ő sem ismeri be de vágyik a szerelemre. Vajon a jégpáncélt sikerül valakinek valaha megtörni... kétséges... vagy ki tudja...

Hobby: vadászat, szüleivel lenni, énekelni, olvasni

Foglalkozás: Vámpír vadász

Extrák: *FOGLALT* Hidegvérű gyilkos * Félvérségéből adódóan át tud alakulni párduccá és főnixé vagy egyéb állattá *

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem.(alkotó: Tsvetka) ()

Engedélyezve: 2013. 08. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).