Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Eragon H´ung
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 200 éves de 24 évesnek néz ki

Külső leírás: Szürkés-feketés haja egészen háta közepéig leér. Keretezi markánsan férfias arcát. Szája teltek szexik. Szemei lilán világítanak igazán szépek. Ha varázslatot használ akkor vörösek. Van egy nyaklánca amit semmi pénzért nem venne le. Igazán termetes a 210 cm-rével. Igazán izmos mégsem a gusztustalan kategóriába sorolható hanem éppen lehet benne gyönyörködni. Bőre igazán fehér akár a holdfény. Bal karján található a törzs ősi címere. Ruházata egyszerű bőrszerelés ami fekete. Leginkább ezt preferálja.

Jellem: Ha valaki rá néz azt hiszi egy szívtipró pedig ez nem igaz. Egy mély érzésű férfi aki a szeretteiért bármit megtenne. Azokkal bunkó, durva és elutasító akiket a feketelistájára csap. Mindig jó kedvű és pozitív igaz szeret néha bosszantani másokat vagy éppen zavarba hozni. Ha épp úgy támad kedve adja a megközelíthetetlen ficsúrt vagy a kiismerhetetlen mormotát. Mégis nem bírja sokáig felvillan lélegzet elállítóan szexi vigyora és onnan a legtöbben már tudják hogy csak viccelt.

Élettörténet: Élettörténete igazán sablonos. Egy szép téli napon jött a világra a törzsfőnök örököse és elsőszülött fiaként. Van egy húga és egy öccse. Szüleinek sokat segített a házimunka a törzs és a gyerekek körül. Emellett kitanulta a mágiát és a harctudományt. Szereti bejárni a falut egy igaz barátja van csak akit Thornak hívnak. Gyerekkora óta ismeri együtt voltak jóban és rosszban. Nagyon vágyik már a gyengédségre az életében. Hiányolja a szerelmet és egy nő jelenlétét. Na meg persze lassan feleség után kell nézni-e ha nem akar érdekházasságot.

Hobby: Járni a természetet

Foglalkozás: Tünde törzsfőnök fia

Extrák: *FOGLALT* Uralja a vizet * Szereti az állatokat * Imádja a sárkányokat * Imádja a péksütiket és rettenetesen édesszájú bár ez a kockáin nem látszik meg *

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem.(alkotó: sakimichan) ()

Engedélyezve: 2013. 08. 25.
2013. 08. 26.

Módosítva: 2013. 08. 26. 19:39:37
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).