Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Koralia d´la Massath (kitalált)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Tifa

Kor: 350

Külső leírás: Vékony, törékeny alkata miatt mindenki azt hiszi, hogy tündér. Csak akkor esik le nekik az igazság, amikor már késő, és meg lettek viccelve. Koboldokhoz képest átlagmagasságával, nem tűnik ki fajtársai közül, de égővörös haja, és hangulatához igazodó szemszíne kiemeli a tömegből. Szülei, akiknek fekete hajuk van, mint az összes többi koboldnak, több vajákoshoz is elvitték, hogy kivizsgáltassák eme elváltozásait, de egyik gyógyító vagy füves ember sem tudott választ adni az anomáliára. Ezek után Koralia már direkt ráment a feltűnő ruházatra, hajviseletre. Szülei nem is viselték el sokáig renitens viselkedését, így már egyedül él a falujuktól nem messze, az erdőben. Ruhatára az erdőben található anyagokból készül, mint minden más koboldé, de ő előszeretettel gyűjti a piros virágokat, és azoknak kivonatával festi be ruháját, hogy az menjen a haja színéhez. Egyik kedvenc ruhadarabja a féloldalasan hordott kis kalapja, melyen egy koponya díszeleg elrettentésül, akárcsak a fülbevalóján. Persze ezeket ő maga készítette a kertjében növő egyik fa nedvéből, és a csontszerű hatás kedvéért árpa ledarált termésével keverte össze. Minden kritikát jól visel, és csak nevet rajta. Egyedül a szemeivel nincsen kibékülve, melyek igen gyakran változtatják színüket. Alapjáraton tölgybarna szemei méregzöldre váltanak, ha zavarba hozzák, és feketére, ha mérges. Egyszer meglátta magát a víz tükrében, mikor rettenetesen felmérgesítették, és azonnal rájött, miért menekültek el előle a többiek. Szemének még a fehérjéje is átlátszatlan fekete volt. Olyannyira megrémült, hogy innentől kezdve borágó leveléből készített selyemre hasonlító kendővel fedte el szemeit.

Jellem: Jókedvű, játékos, életvidám, pimasz, csíntalan. Minden, ami a koboldokra jellemző. Szóval akár egy tipikus koboldnak is mondhatnánk, de kirekesztettsége miatt kénytelen volt megtanulni olyan dolgokat is, mint csendben figyelés, cserkelés, vadászat, varrás, főzés, növénytermesztés. A fegyverekkel is ismerkedett, egy erdei elf elvesztett ikerpengéivel tanult harcolni, de mivel nem tanította senki, kissé ügyetlen velük. Vadászatra tudja használni, akárcsak nyúzásra, és darabolásra, de ha egy másik humanoiddal kerülne szembe, és a harctudására lenne utalva, valószínűleg otthagyná a fogát. Emellett szerfelett szeret tréfálkozni. Az elejtett állatok egyes, általa fel nem használt részeivel imádja rémisztgetni a háza felé kirándulókat, valamint a falubelieket. Csipkelődéseivel, vicceivel legtöbbször csak kisebbrendűségi komplexusát kompenzálja. Igazi kötődésre képtelen bárkivel is, mióta szülei kitették a szűrét, és igazinak tartott barátai elfordulnak felőle. Természetesen ezen érzéseit nem mutatja ki senkinek, ezt csak a saját dolgának tartja.

Élettörténet: Békeidőkben született, hírét sem hallotta háborúknak. Egyik nap, mikor vadászni ment az erdőbe, egy hatalmas halványlila petúnia tölcsérében meglátta azt, amit eddig sosem: egy kacsfark lepkét. Az állat nagyjából akkora lehetett, mint ő. Megközelítőleg egy vonal lehetett a hossza. Éppen akkora, hogy Koralia kényelmesen átölelhesse, mint egy nála egy ponttal nagyobb játék állatkát. A mini-madár kolibri módjára cikázott egyik helyről a másikra, majd megállt a virág hívogató tölcsérénél, és egyhelyben lebegett, míg hosszú nyelvével felszívta a nektárt. Első látásra beleszeretett a barnás-sárgás színű lénybe, melynek farka fekete-fehér sávokkal tarkított. Addig-addig nézegette napokon át a kis teremtményt, míg az közelebb merészkedett hozzá. Koralia belemerítette tenyerét a virág nektárjába, és várta, mi történik. A barátság első jeleként a kis szender egészen a könyökéig megtisztította kezét az édes nedűtől.

Hobby: Természetjárás, csintalankodás.

Foglalkozás: Túlélés…

Extrák: Bal fülében csupán egy – láncos – fülbevalót hord, míg másik fülében több aprókarika csilingel. Magasságát 1,6 cm-től egészen 168cm-ig tudja változtatni. A kacsafark szender azóta is hű társa. (http://3.bp.blogspot.com/-PHErGrwc9GQ/UIWf-cFQKNI/AAAAAAAACio/WVisnzyL0RA/s1600/kacsafarkú+szender5.jpg)

Képinfo: A kép rajzolója Erina, és deviantarton találjátok meg. (http://www.deviantart.com/art/Commish2-The-Beautiful-Sin-136609372)

Engedélyezve: 2013. 08. 25.

Módosítva: 2013. 08. 25. 21:55:59
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).