Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Salazar Slytherin (Mardekár Malazár)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Arasa

Kor: 44

Külső leírás: Ápoltság és fenség. Ez a két szó mely először eszünkbe jut ha Mardekár Malazárra vetjük tekintetünk. Termete nemességet sugárzó, erős, tartása tekintélyt parancsoló. Családja és leszármazottai örökölték a gőgöt, melyet a tekintete sugároz. Arca durva, kissé szögletes. Szemei világos barnán merednek ellenségeire, alatta karikák húzódnak. Orra hegyes majdhogynem kampós, ajkai teltek, de ha szükség van, rá azonnal penge vékonyra szűkülnek. Szemöldöke bozontos. Haja egyenes vállig érő és éjfekete. Középen precízen elválasztva. Nyaka meglehetősen szépen ívelt és hosszú. Ujjai szintén. Hosszúak, csontosak. Körmeit gyakran engedi megnőni. Bőre akár a pergamen, sápadt és hideg. Öltözéke elegáns, tiszteletet parancsoló. Alkalomhoz illő. A hétköznapokon egyszerű palást, nadrág felöltő.

Jellem: Kiállhatatlan, elviselhetetlen, zárkózott és mogorva. Nagyjából ezekkel a szavakkal lehet a legrövidebben jellemezni Malazárt. Persze nem volt mindig ilyen. Mikor Griffendéllel barátságra lépett, nyitott, csöndes, fantáziadús és legfőképp kedvesnek volt mondható. Ám az iskola építése közben keletkezett viták, majd viharos távozása alapjaiban változtatta meg a férfi jellemét. Mégis eme negatív oldala volt világ életében meghatározó. Griffendél volt az egyetlen, akire hallgatott, és aki mellett képes volt a jóra.

Élettörténet: Salazar a középkor egyik legkiemelkedőbb mágusa. Születését körülbelül január 5.-ére lehet saccolni. A Kelet-angliai mocsarak, Norfolk, valószínűleg itt született. A mocsarakban rengeteg a kígyó, innen eredhet a párszaszó. Tiszta vérű máguscsalád gyermeke. Szüleivel boldogan nevelkedett együtt, ám nemhiába, nevezzük sötét középkornak. Olyan idők jártak, amikor a tisztességes varázslókat és boszorkányokat üldözték és könyörtelenül irtották. Édesapja és anyja féltették fiúkat ezért egy árvaházba adták. Nem is akármilyen árvaházba… muglik irányították az intézményt. Salazar ekkor mindössze 7 éves volt. Szülei később a mágia ellenes felfogás áldozatai lettek. Ekkor alakult ki Salazarban végérvényesen a muglik iránti olthatatlan gyűlölet, megvetés és nem kevés bizalmatlanság. (Ezt csak Griffendél képes vele feledtetni egy kis időre.) Mikor elég idős lett, hogy munkát vállaljon elhagyta az árvaházat és munkát keresett a varázslók világában. Képességei híján azonban csak egy kovácsnál kapott inasi munkát. Fiatalkorát ott töltötte. Mikor elég idős lett tovább állt és Roxmortsban kötött ki ahol sokáig pékinas volt. Ekkor azonban már fejlesztette a képességeit. Remekül értett a bájitalokhoz és jó érzéke volt új varázslatok feltalálásához. Mikor már elég ismert lett, úgy döntött ideje kitörniük a mágusoknak a rettegett középkori életfelfogásból és gyermekeiket taníttatni. Ekkor fogalmazódott meg benne a Roxfort varázslóképző ötlete. Ötletéhez pedig segítőkre volt szüksége. Maradisága felnőtt korára sem változott. Gyakran fordult elő, hogy puszta élvezetből muglikat kínzott. A Három Seprű nevű fogadó (akkoriban még Poros Seprű névre hallgatott.) volt Griffendéllel kötött barátságának fontos helyszíne. Itt ismerkedtek meg és a két nagyhírű varázsló nyomban neki állt a mágus iskola tervei kidolgozásához. Később csatlakozott hozzájuk Hollóháti és Hugrabug. Megegyeztek, hogy mindannyian felelősek lesznek egy-egy házért ahová az általuk meghatározott diákok képességeik szerint kerülnek majd beosztásra. (E célból keltették életre a Teszlek Süveget!) Amiket Mardekár díjazott a saját maga által kiválasztott diákjaiban, a találékonyság, eltökéltség, a szabályok valamilyen szintű semmibevevése, és a Párszaszájúság képessége. A kiválasztásban szerepet játszott még a ravaszság, ambíció, és a tiszta vérűség. Ekkor azonban a másik három alapító Mardekár számára elfogadhatatlan feltevéssel állt elő. Engedjék oktatni a félvér és mugli származású, tisztátalan vérű gyermekeket is. Salazar hallani sem akart erről. A másik három azonban ellene szavazott. Ekkor készítette el a Titkok Kamráját. A Kamrát különösen abból a célból hozta létre, hogy megtisztítsa az iskolát az összes mugliszületésű diáktól. a Kamra egy baziliszkuszt rejtett magában, amit csak valódi utódja tud irányítani.

Hobby: bájitalok, kígyók

Foglalkozás: tanár, feltaláló

Extrák: Mardekár Malazár birtokolt egy S betűvel megjelölt medált, ami az utolsó ismert leszármazottjainak, a Gomoldoknak a családi ékszere lett.***Pálcája: Kőris, 13 hüvelyk, egyszarvú szőr, kellemesen rugalmas.***párszaszájú: ért a kígyók nyelvén, képességét leszármazottai is örökölték.***Legilimentor: képes belelátni és uralni mások elméjét. (feltehetőleg korának leghatalmasabb legilimentora.)

Képinfo: nem saját deviantART ()

Engedélyezve: 2013. 08. 21.
2017. 01. 24.

Módosítva: 2017. 01. 24. 10:26:34
Módosította: Arasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).