Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Matthew
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: Nem tudni, külsőleg 23

Külső leírás: Haja selymes higanyszálakként hullanak alá, egészen válláig. Tincsei egyenletlenül vannak vágatva, de ezen nem is tud és nem is akar változtatni. Megszokta és élvezi, ha skarlátvörös szemei takarásban vannak. Alsó ajkában több piercinget is hord, a nyakában pedig egy ezüstláncon függő keresztet, amin szemeihez hasonló ékkövek díszelegnek. Nyakában hord még egy vaspántot is, amibe két motívum van belevésve. Ez arra szolgál, hogy erejét kordában tartsa, viszont kénye kedve szerint leveheti magáról. Szereti a különleges kiegészítőket magán, mint például a szíjakat, csatokat és a bőrkesztyűket, amelyek karmok formájában végződnek. Magas férfi, testén finoman formált izmokkal.

Jellem: Ha valaki a lehető legegyszerűbben próbálná őt jellemezni, lehetetlen feladatba vágna. Matthew tegyen bármit is, annak értelme, csak a legutolsó pillanatban bontakozik ki. Addig a bizonyos pillanatig viszont leginkább őrült benyomását kelti mindenkiben. Az ő tiszteletét ki kell érdemelni, hiszen többnyire a körülötte élőket egytől egyig lenézi, vagy figyelembe sem veszi. Irritálja, ha valaki magát ismétli. Mindenkire figyel, de van amihez nem fűz gondolatot, vagy véleményt. Nem meglepő nála, ha bizonyos helyzetekben megértő helyett inkább szarkasztikus. Befolyásolhatatlan, úgyis mindig az lesz, amit ő akar. Ezen nem is nyit vitát. Ha valakit megkedvel, az illetőre, amikor az nem figyel hajlamos úgy nézni, mint egy kirakós játékra, vagy egy lenyűgöző tudományos kísérletre. Nehéz eldönteni nála, hogy kedvel-e valakit, vagy inkább utálja. Néha ez a kettő nála nem is különbözik olyan nagyon. Mindenesetre az már határozottan jó jel, ha hajlandó felvenni a telefont, vagy nem alszik el miközben vele beszélnek.

Élettörténet: Születése óta ugyan abban a házban él. Nincsenek barátai, sem rokonai. Így senkihez sem kell alkalmazkodnia. Zűrös élete van, de különös módon a szomszédjai mind szeretik őt. Senki sem tud róla semmit, mindenki az aranyos fiatalembert látja benne, amin néha még ő is őszintén meglepődik. Több háza is van, amikhez nem épp törvényes úton jutott.

Hobby: Emberek megfigyelése. Fegyverek fényezése.

Foglalkozás: Fejvadász

Extrák: Démon. Erős, gyors és van egy olyan bosszantó tulajdonsága, hogy nehéz megölni őt. Jól bánik a tűzzel, hiszen abból lett teremtve. Ha őt küldik, akkor ott már nagy baj van, és az esetek 99%-ában nincs menekvés az áldozatának előle.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) (http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2012/219/c/d/solitude_by_shasmy-d57jwhb.png)

Engedélyezve: 2013. 08. 15.
2014. 05. 07.

Módosítva: 2014. 05. 05. 20:40:57
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).