Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kurosaki Ranmaru
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 22

Külső leírás: Szálkás izomzatú, 182 cm magas és 67 kiló. Jó alakja van, ami persze egy idolnál elvárás. Mint mindenki, sportol a külsejéért, bár Ran nem erőlteti meg magát túlságosan, főként azt teszi, amihez kedve van. A megjelenése mondhatni felejthetetlen, hisz nem elég, hogy szürkésfehér haja van, de ami igazán megragad az emberben, az a felemás szeme. Az egyik lilás, a másik olyan szürkés akár a haja. Mindig hűvös, picit talán negatív aura lengi körül. Öltözködési stílusa tipikusan rockos, tehát a fekete dominál, néha keverve a fehérrel és szürkével.

Jellem: (SPOILER) Ha röviden akarnám jellemezni, csak annyit mondanék: Rock él a szívében. Ez teljesen igaz rá. Persze van körítés, néhány lágyítás benne, de ezt nyugodtan mondhatjuk rá. Na de lássuk részletesebben. Ran egy nagyon kreatív és egyben szeszélyes alak, kissé idegenkedő az aurája, és nem valami barátságos, aminek megvan a maga oka. Nem hisz már a barátságban – egészen Haruka megjelenéséig – ezért nem is igyekszik barátságokat kötni sőt el is utasítja. A jelenlegi csapatban is csak azért énekel, mert az igazgató azt mondta. Minden morcossága és gonoszkodása ellenére azért szerethető, van benne valami plusz, valami kis pozitív, amit a többiek látnak benne. Ami talán meglepő, és nagyon kevesen gondolnák róla – még annál kevesebben is tudják - , hogy szereti a cuki dolgokat. Na nem mindent, és nem feltűnően, de például van egy kedvenc plüssmacija, és a kiskutyák sem állnak távol tőle, csak persze nem szereti ezt az arcát kimutatni.

Élettörténet: (SPOILER). Ran családja régen olyan gazdag klán volt, akár a Jinguji vagy a Hijirikawa, de apja egyik kollégája elárulta, és elvesztették vagyonukat. Ez után az apja halálra dolgozta magát –szó szerint – végül a családja tartozásait Ran nyakába varrták, és azért vált idollá, hogy ezt fokozatosan törleszthesse. Amikor ez kiderült, teljesen elhagyta a családját. Ran még a Quartet Night előtt debütált, egy másik bandában, ami egyértelműen rockbanda volt, és ő volt az énekesük. A banda tagjai nagyon jó barátok voltak, együtt törtek fel a csúcsra, és még az elején megígérték egymásnak, hogy mindig együtt fognak zenélni, ezért érte sokként Rant, amikor a többiek úgy döntöttek, hogy feloszlanak. Ez után a nagy csalódás után, habár az énelkést és a zenélést nem hagyta abba, - mivel ezzel tud a legjobban pénzt keresni – de nem bízott többé a barátságban, mint fogalomban. Feltehetően az Akadémián találkozott a jelenlegi bandája tagjaival és az igazgatóval, aki „felkarolta” őket, és mivel nem szerette volna abbahagyni a szakmát, így kicsit feláldozva a rockos stílusából idolnak állt. Magának még persze elzenélget, de a bandában igazodik a többiekhez, azzal a címszóval, hogy „az igazgató ezt kérte tőle”.

Hobby: Van egy gitárja, azon játszik néha, zenét hallgat, szenét szerez, a környéken lézengő macsekkal foglalkozik

Foglalkozás: idol

Extrák: Szeptember 29-én született, tehát mérleg. *** Szereti a cicákat, az egyik környékükön járó kóbor macskát gyakran megeteti. *** Általában mindenkit a keresztnevén hív, nem zavarja különösebben, hogy még nem kért rá engedélyt. *** Imádja Reiji főztjét, bár ahogyan ez kiderült, azóta Reiji ezzel tudja zsarolni. *** A többi idollal ellentétben, csak egy szerényen bútorozott lakásban él egyedül. ***Anime: Uta no Prince-sama: Maji Love 2000%

Képinfo: Az animéből származik ()

Engedélyezve: 2013. 08. 12.

Módosítva: 2018. 05. 09. 21:51:49
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).