Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: William Turner
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: 25

Külső leírás: 1.80 centi magas, izmos. Járása, testtartása magabiztos, erős, tekintélyt parancsoló. Haja sötétbarna, rakoncátlan vállig érő tincsei néha az arcába lógnak, ilyenkor erős, érdes kezével kénytelen félre söpörni. Szemei szintén barnák, hívogató mélységük. Öltözéke kényelmes, fehér ing, vászonnadrág, mellény esetleg valami kabát, a saját maga által kovácsolt kardot az övébe tűzve hordja. És természetesen az elengedhetetlen csizma.

Jellem: Hozzá van szokva az engedelmességhez mégis szabad akár egy vérbeli kalóz! Nem tűri ha szabályok és "ketrecek" közé kényszerítik, olyankor megvadul. Szereti a precizitást, nem tűri ha valaki bénázik vagy pipogya módon tengeti az életét és főleg ha nem áll ki magáért. Ha valamit meg akar szerezni azt bármi áron megszerzi, minden követ megmozgat, hazudik, szeme se rebben, veszteget, fenyeget. Szókimondó, akkor is ha nem tetszik az illetőnek ám vannak dolgok amiket magában tartva őröl és a megfelelő alkalmat várva vágja az illető arcába mikor minden keserűsége előtört.

Élettörténet: Angliában született 1714-ben és ott is élt egészen addig amíg az édesanyja meg nem halt. Mikor ez bekövetkezett eljött, ekkor 12 éves volt. Célja még nem volt, mindössze annyi hajtotta a fiatal Willt, hogy az apját megtalálja. Az apja szintén William volt ám a kalózok csak "Bocskor" Will Turnerként ismertél. Ám azt, hogy az apja kalóz Will egész addig nem is sejtette míg nem találkozott Jack Sparrow kapitánnyal. Will úgy tudta apja rendes törvénytisztelő polgár és hajós volt. Ám ez mint kiderült nem volt igaz. A Fekete Gyöngyön történt lázadás után apját egy ágyúhoz kötözve a mélybe dobták ahol Davy Jones talált rá és legénységébe fogadta. William még kisgyermekként apjától kapott egy medált majd egy hajón tengerre szállt. Azonban kalózok támadták meg őket. A támadást csak Will élte túl aki ezután Port Royalba került ahol kovács állást kapott. Azóta inasként dolgozott. Ám egy vészterhes napon ágyúdörej rázta meg a városka csendjét, és ezzel Will élete is 180° -os fordulatot vett. A változás első számú oka Jack Sparrow kapitány!

Hobby: kardvívás

Foglalkozás: kovács, kalóz

Extrák: Kovácsként remek érzékkel készít kardokat. Van pár kedvence amelyeket szívesen is forgat napi 3 órát. /James Ponti: A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken - Regény a mozifilm alapján/

Képinfo: fallenangel - 089 munkája deviantART ()

Engedélyezve: 2013. 08. 26.
2014. 08. 18.

Módosítva: 2014. 08. 18. 13:10:02
Módosította: Arasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).