Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Fushigina Misako
Kategória: Hentai
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 19

Külső leírás: 167 cm magas, karcsú, törékeny alakú lány. Porcelán fehér bőre szinte világít fekete bőrcuccai alól, melyek jól kiemelik formás alakját. Hihetetlenül zöld szemei egy macskáéra emlékeztetik az embert, hosszú, derékig érő ében fekete tincsei csak ég jobban kiemelik a drága kövekként csillogó íriszeket. Imádja a feszülős, bőr ruhákat, és a sokféle, érdekes kiegészítőt, amiket általában hozzájuk választ. Háta jobb oldalán visel egy pikk ász kártyalap mintájú tetoválást, aminek a szerencsét tulajdonítja.

Jellem: szókimondó, felvágott nyelvű lány, aki bárkinek megmondja mit gondol. Vicces, furcsa, kicsit lökött, nem mindennapi nőszemély, aki állandóan pörög mint a búgócsiga, mintha hiperaktív lenne. Teljesen kiszámíthatatlan, nem lehet tudni, mi a következő lépése. Szereti az érdekes dolgokat, bármilyen őrültségben benne van. Javíthatatlan optimista, mindennek a jó oldalát nézni, még ha a dolognak egyáltalán nincs olyan. Amolyan boldogság bomba, képes rá, hogyha berobban valahova rögtön feldobja a hangulatot. Furcsa szokásai vannak, amitől még furcsábbnak tűnik, a zebrán csak a fehérre lép stb. Fél a brokkolitól.

Élettörténet: gazdag szülők gyereke, apjától örökölte minden tulajdonságát, aki egy motorokkal foglalkozó vállalat tulajdonosa. Gazdag fantáziával megáldott gyerek volt mindig is, ugyan akkor már fiatalon biológia versenyeken ért el első helyezést, így döntött amellett hogy biológusnak áll. Imád rajzolni, jól tud, hobbiként rajzolgat embereket, akiket random lát meg az utcán.

Hobby: rajzolás, zenehallgatás, motorozás.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 05. 31.
2010. 09. 29.

Módosítva: 2011. 07. 06. 00:29:03
Módosította: Hiyahiya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).