Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Damien Dayton
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Adriana

Kor: 22

Külső leírás: 190cm magas, bronzos bőrű jó erőben lévő srác, hála az edzéseknek. Haja sötétbarna, ami oldalt le van nyírva, míg elől hosszabb frufruja van, ami a vesébe látó gesztenyebarna szemeibe lóg. Arcán és testén van pár heg, ami még a verekedésekből maradt meg emlékeztetőül. Szereti a testhez simulós ruhákat, csak alváshoz visel laza holmikat. Imádja a fekete bőrkabátját és csizmáját, azt látni rajta a legsűrűbben. Ékszereket nem sűrűn visel csak egy karórát és három ezüst gyűrűt. Hátán és jobb felkarján tetoválása van.

Jellem: Rosszfiús külseje miatt, mindig a központba kerül. Nem fél bunyóba keveredni, de szándékosan nem provokálja a másikat. Nem rejti véka alá a véleményét, de próbálja finoman megfogalmazni a mondani valóját, viszont ha kell durva, hogy észhez térítse a másikat. Ki áll azért, amiben vagy akiben hisz. Viszont nem hisz a szerelemben és a többi badarságban, nem is épít ki túl mély kapcsolatokat. Csakis akkor veszi fontolóra, ha az illető már bizonyított vagy lát benne valamit. Szeretteivel figyelmes, szereti ha boldogok, így még hülyét is csinál magából csak nevetni lássa.

Élettörténet: Már gyerekként is mozgékony, életvidám volt. Minden csintalanságban benne volt, ez akkor sem változott mikor négy évvel fiatalabb húga, Lori megszületett. Szüleik nagyon szerették mind a kettejüket, de egy idő után egymást már nem tudták. A válás mellett döntöttek, húga az anyjával, míg ő az apjával maradt. Ideiglenesen albérletbe költöztek, közel a család női tagjaihoz. De apjának új munkát ajánlottak, ami által másik városba kellett költözniük és a későbbiekben többször is tovább áltak. Pár évig nem volt gond, de mikor az anyjának udvarlója akadt, az apja rosszul viselte és elkezdet nőket haza hordani. Damien elkezdet kimaradozni és balhékba keveredet, apja nem tudot mit kezdeni vele, így bentlakásos iskolába került. Az érettségit gond nélkül megszerezte, de nem volt elképzelése mivel is foglalkozna. Jelenleg egy kis garzónt bérel, a napjait pedig a munka és a szórakozás teszi ki.

Hobby: sport, motora bütykölése, film nézés, olvasás

Foglalkozás: Bárban pultos

Extrák: Biszex, kamaszkorában volt két komoly kapcsolata, azóta csak alkalmi partnerei voltak. ~ Van egy régi fekete Harley Davidson motorja. ~ Rendszeresen jár sportolni, így eresztve ki a gőzt. ~ Egy török angóra macskával él együtt, aki a Bella névre hallgat.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2015. 01. 18.
2019. 06. 16.

Módosítva: 2019. 06. 12. 22:54:36
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).