Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Roscoe Deisko
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 23

Külső leírás: Barna vállig érő haja keretezi markáns arcát. Belemélyeszti az ember az ujjait akkor rájön milyen selymesen puhák is tincsei. Ha valaki meglátja fekete szemeit először rácsodálkozik hogy annyira fekete mint az éjszaka. Mégis elbűvölő és vonzza a tekintetet. 190 cm-ével még így is kitűnik törzse tagjai közül. Napbarnított izmos teste szép és ízléses. Jobb kezét ősi tetoválás díszíti. Orrában van egy piercing szerűség és fülében fültágító. Ajkait szexi mosolyra húzva elakasztja a lélegzetet. Hibátlan fogsora igazán virít el hisz a barna és a fehér furcsa páros. Szempillái sűrűek állának makacs vonala van.

Jellem: Nos ez elég bonyolult. Akik bensőségesen ismerik tudják hogy kedves, határozott, szeretetre képes fiatalember. Mégis ő úgy döntött hogy ahogy vele ő is úgy viselkedik az emberekkel. Aki megérdemli kedves és segítőkész de akinél úgy véli bunkó, fennhéjázó és tapló. Van aki ki sem tudja ismerni. Keresi a szerelmet de ezt senkinek nem vallja be. Türelem mércéje változó van olyan személy aki hamar kitudja hozni a sodrából van akire színplán ráhagyja vagy ugye jön a birka türelem effektus. A kiismeréséhez csak sok sikert tudok kívánni.

Élettörténet: Élettörténete ugyan olyan majdnem mint mindenki másé. A törzsfőnök elsőszülött fiaként sírt fel egy szép napon. Gyerekkora is azzal telt hogy kiokították hogyan lehet jó törzsfőnök. Élvezte is a tanításokat sőt rejtett erejét is elsajátíthatta vígan és fütyülve. Kevés barátja van de azokat megbecsüli sőt ez oda vissza megy. Amikor az apja a házasság témát hozza fel mindig elhárítja ő a szívével szeretne választani. Persze ha háborúról van szó feláldozza magát bár nem szívesen. Életét jelenleg a törzse és a törzsön kívüli emberek segítése teszi ki.

Hobby: Éneklés, természet járás, törzsben való segítés

Foglalkozás: Törzsfőnök fia

Extrák: Nauki számára foglalt *** Imádja a növényeket *** Van egy csődöre Árnyék aki éjfekete *** Van egy kutyája Hugo *** Szereti az édeset *** Reménykedik a szerelemben *** Imád éjszaka sétálni *** Szereti a törzsét *** Szeretteiért bármit megtesz *** Van különleges képessége amit csak azzal osztja fel akiben megbízik ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 08. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).