Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Uciha Sasuke
Kategória: Naruto
Feltöltő: Bakin Akamatsu

Kor: 17

Külső leírás: Szemei éjfeketék, a haja pedig szintén fekete, és az álláig ér. Megjelenése egyszerre lenyűgöző és félelmet keltő, mivel az arca általában semmilyen érzelmet fejez ki, ennek ellenére szinte tökéletes kinézete megbabonáz majdnem minden közelében lévőt. A konohai akadémián éppen ezért folyton üldözték a lányok, mindenki belé volt zúgva.

Jellem: Elhidegült mindenkitől, bunkó lett, arrogáns, cinikus és kegyetlen, és életének hátralévő részében az lett az egyedüli célja, hogy megölje a bátyját, akit a klán elpusztításáért okolt. Amikor bevették a hetes csapatba, Sasuke nem volt hajlandó együttműködni sem Kakashival, sem a csapattársaival, ám ez egy idő után megváltozott. Kezdett egyre jobban törődni velük, és egyszer mondta is Narutónak, hogy lehet, felhagy a bosszújával, és helyette a hetes csapatal foglalkozik inkább. Ezt a tervét azonban azonnal feldöntötte Orochimaru, aki által belekóstolhatott az igazi erőbe, és emiatt megint visszatért eredeti céljához, hogy megöli a testvérét. Kakashi szerint Sasukénak felsőbbrendűségi és alsóbbrendűségi komplexusa is van, ami annyit tesz, hogy nem hajlandó élőlénynek sem tekinteni valakit, aki gyengébb nála, de megszállottá válik, ha valakiről azt hiszi, hogy erősebb. Sasuke az idő múltával egyre magabiztosabb, összeszedettebb, és sosem aggódik egyetlen harcának kimenetelével kapcsolatban sem. Még olyan ellenségek nyomása alatt sem mutatott érzelmet, mint pl. Orochimaru. Ironikus, hogy egyre inkább úgy viselkedik, mint ahogy a bátyja, de amikor Itachinak köze van a harchoz, izgul, és nem tudja irányítani az érzelmeit.

Élettörténet: Édesanyja a harmadik Hokage apja után nevezte el őt Sasukénak, abban bízva, hogy így ő is olyan erős és jó képességű ninja lesz, mint a Sarutobi. Sasuke szinte az egész gyerekkorát a bátyja árnyékában élte, akit egy csodagyereknek, zseninek tartottak. Édesapja mindig csak Itachival foglalkozott, viszont Itachi meg különösen nagy figyelmet fordított az öccsére. Folyton játszott vele, figyelemmel követte a ninjává válásának haladását. Mégis, miután Sasuke bejutott az akadémiára, még mindig nem tudott kilépni a bátyja árnyékából. Itachi nagyon szerette őt, és vigyázott rá, Sasuke pedig felnézett rá, és olyanná akart válni, mint amilyen a bátyja. Egy végzetes éjszakán aztán Sasuke arra érkezett haza, hogy Itachi kiirtotta az egész Uchiha klánt, azonban Sasukét valamiért életben hagyta. Itachi azt mondta neki, hogy azért hagyta életben, hogy Sasuke megölhesse majd. Addig gyűjtse a gyűlöletét, kapaszkodjon az értelmetlen életébe, és legyen minél erősebb. Ekkor azt is elmondta neki, hogy hol van az Uchihák titkos találkozóhelye, és hogy ott rájöhet a Sharingan igazi múltjára és céljára. Sasuke az akadémián a legjobb tanuló volt, de sosem voltak barátai. Amikor beválasztották a hetes csapatba, ki nem állhatta a csapattársait, de főleg Narutót. A fiú folyton versengeni akart vele, de mivel Sasuke túl gyengének találta, folyton gúnyolódott vele, vagy próbálta figyelmen kívül hagyni. A chuunin vizsgán is indultak, ám rögtön a második fordulóban, a Halál Erdejében megtámadta őket Orochimaru, aki rárakta Sasukére az átokpecsétet. Ezzel Sasukéban hatalmas erejű csakra szabadult fel, és ő is belekóstolt az igazi erőbe. A chuunin vizsga után felkereste őt a hangrejteki négyes, és felajánlották neki, hogy még erősebb lehet, ha csatlakozik hozzájuk és Orochimaruhoz. Sasuke végül elfogadta az ajánlatot, mert bosszút akart állni a bátyján, és elhagyta Konohát. Két évig volt Orochimarunál, és ezalatt rengeteget fejlődött. Egy nap végül megölte a vén kígyót, aki bele akart mászni a testébe, és egyedül folytatta az útját. Ekkor futott össze Juugoval, Suigetsuval és Karinnal, akikkel közösen megalapították a Hebit. Együtt folytatták az útjukat, de Sasuke célja volt a felsőbbrendű a többiekével szemben – megölni Itachit. Amikor a testvérével összecsapott, az volt élete legfájdalmasabb napja, és nem csak testileg, lelkileg is. A küzdelembe mindkét fél beleadta minden erejét, de végül Sasuke győzött.

Hobby: nincs

Foglalkozás: nincs

Extrák: Sharinganja van.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2013. 08. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).