Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Elrond (Imladris alapítója)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: több mint 4000

Külső leírás: A noldák a tündék egyik ága. Ebből az ágból származik Völgyzugolyi Elrond is a féltünde. Népéhez híven arcát mélybarna haj keretezi. Szemei melyben annyi fájdalom, öröm és bölcsesség lappang gesztenyebarna színnel tekintenek az ismeretlen messzeségbe. Magas erős termetű férfi, arcán a kor barázdákat szántott de dicső fénye mit sem kopott. Művészien megmunkált felöltőt és a páncélt visel mely az erdő színeiben pompázik. A cipője mily könnyed, mily kecses. Oldalán az első tündék által kovácsolt kardot visel És a korona mely fenséges ámde visszafogott egyszerű.

Jellem: Bölcs és határozott. Az igazság hajtja előre a világot, így mindig elmondja azt bármilyen nehéz is lesz a teher utána. Leghőbb vágya, hogy a népét biztonságban tudja és újra a béke uralkodjon Középfölde felett. Ő ott volt több mint 3000 éve amikor az ember elbukott a végzet hegyének gyomrában. A keserűség azóta mardossa. A törpökben nem bízik, kik túl mohón és túl mélyre ásnak a kincs után sóvárogva. Annyi mindent tanult az élettől, annyi mindent elvett tőle...de adott is neki. Megtanulta, hogy a legkisebb dolgoknak is örülni kell. Talán, mogorva alak, talán először tényleg az. De később feltűnik, hogy a szíve igaz és tele van jósággal és féltéssel.

Élettörténet: Avernienben született még az első korban amikor a tündék Középföldére érkeztek. Luthien és Beren leszármazottja. Apja Eärendil anyja Elwing. Testvére Elros. Az első kor végén választhattak, hogy féltünde voltuk miatt melyik nép életét és sorsát választják, a tündékét vagy emberekét.Elrond a tündék életét választotta míg fivére az emberekét. Mikor a legtöbb tünde elhagyta Középfölde a háború és könnyek földje partjait páran maradtak. Köztük volt Galadriel és Celeborn, Gil-Galad és Elrond is. Lindonban élt Gil-Galaddal, egészen a Másodkor 1695. évéig, amikor is Eregionba vonult, segítve a Szauron ellene háborút. A Másodkor 1697. évében lerohanták Eregiont és az életben maradt noldák elmenekültek, és megalapították Völgyzugolyt (Imladrist), amely Gil-Galad bukása után a legfontosabb tünde menedék volt. Elrond elveszi Galadriel leányát Celebríant, három gyermekük született, Elladan és Elrohir ikrek, majd Arwen. 3441-ben aztán sor kerül a Nagy Csatára Szauron és az emberek és tündék Szövetsége között. Gil-Galad és Elendil elesik. Elrond a Végzet Hegyének gyomrába vezeti Isildurt, hogy véget vessenek az Egy Gyűrű Uralmának ám a gonosznak megadatott, hogy éljen. Az ember akaratereje kudarcot vallott. Elrond vissza tér Völgyzugolyba. Kezdetét veszi Középfölde Harmad kora. A tábla készen áll a bábúk mozgolódnak. Déagol megtalálja az Egy Gyűrűt akit Szméagol (Gollam) meggyilkol és beveszi magát a Köd-hegységbe. Telnek az évek Megszületik Isildur örököseként II. Aragorn akit anyja Elrondhoz visz. Elrond fiává fogadja és származását eltitkolva az Estel (Remény) nevet adja neki. Ezek után fiaként neveli. Eközben Gandalf Thorinnal felkeresi Bilbot a megyében, megkezdődik Bilbo utazása ekkor találkozik és köt barátságot Elronddal. 3002-ben Bilbo a születésnapján miután eltűnt a tömeg elöl Völgyzugolyba megy ahol Elrond szívesen látja. Ezután Elrond tanácsot hív össze, hogy döntsenek az Egy Gyűrű sorsáról mert Imladrisban nem maradhat. Megalakul a szövetség. Elrond Arwen miatt aggódik, Valinorba küldené lányát de az hűségesen várja Aragorn győzelmét. Így Elrond újrakovácsoltatja a ketté tört kardot melyet narsil darabjaiból kovácsoltak. A Pelenor mezején vívott csata és a fekete kapunál történt végső ütközetben Elrond már nem vett rész. Aragorn megkoronázására azonban elment háza népével és Arwennel, hogy a szerelmesek egymáséi lehessenek. Majd mindennek a végén a Középföldén maradt tündékkel illetve Bilboval és Frodóval elhajózott Valinorba. Így ért véget a tündék ideje Középföldén és kezdetét vette a Negyed-kor.

Hobby: Elrond Úr nagyon szereti a zenét. Ő maga kitűnően játszik hárfán.

Foglalkozás: Természetesen foglalkozása nincs, mindössze Imladris a Tengertől keletre az Utolsó Meghitt Otthon védelmezője és alapítója.

Extrák: A tündéknek készített Három Gyűrű leghatalmasabbikának Viljának a birtokosa, mely hatalmas kék köves gyűrű. Képes beletekinteni a jövőbe mely a tündék közt is ritka tehetség. /J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura, Hobbit karaktere/

Képinfo: deviantART (http://fc09.deviantart.net/fs42/i/2009/146/6/9/Elrond___for_Flaming_Dragon_by_foreverdelayed.jpg)

Engedélyezve: 2013. 08. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).