Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Albus Perselus Potter
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Arasa

Kor: 17

Külső leírás: A Potter családhoz tartozó rakoncátlan tincseket apjától örökölte hajszíne barnás fekete, szeme zöld, ezt nagyanyjától örökölte, lágyan csillogó, enyhe pajkosságot vélhetünk benne felfedezni. Alkata nyúlánk sportos. Kviddicses életvitele miatt edzett, remek állóképességgel. Amikor nem az iskolai talárt viseli, szívesen hord barna bőrdzsekit, fehér pólóval és farmerral. Pálcáját a farzsebében tartja.

Jellem: Külsőleg teljesen az apjára ütött ám Perselus inkább volt jellemben ellentéte apjának és a jószívű Lily Potterhez hasonlított. Ravasz és találékony, okos, tudásra kész. Mégis kellően visszafogott halk teremtés. Könnyebb barátkozik, és mindenki hamar megszereti. Persze sokáig gyanakvó, mert először mindenki Harry Pottert keresi benne, vagy talán még a testvérét James-t aki a hajdani Weasley ikrek nyomdokaiba lépett. Ám Per abszolút nem ilyen. Testvérét pontosan visszafogottsága miatt kerüli, amennyire lehet.

Élettörténet: Harry Potter és Ginny Weasley második gyermekeként látta meg a napvilágot. Két testvére van a fivére James Sirius és a húga Lily Luna. Kiskorában állandóan bátyja és apja árnyékában élt, ami visszahúzódóvá tette. Mikor elérkezett az ideje, hogy elkezdje a roxfortot rettegett attól, hogy a Mardekár házba kerül. Mikor apja megnyugtatta a vonaton elővette a Roxfort történetének új bővített kiadását, amit még Hermione nénitől kapott és megtalálta Perselus Piton professzort. Amikor elolvasta miket tett és mennyire igaz ember volt egy csapásra elszállt a szorongása. Büszkén húzta ki magát, amikor a süveg egy kis unszolásra a Mardekárba osztotta. Bátyja fenyegetőzött, hogy kitagadja, de ő nem törődött vele. A házában töltött 5 év erőt és magabiztosságot adott neki. Immáron 6. évére készül a Roxfort falai között és repesve várja az RBF-ek eredményeit.

Hobby: bájital készítés, kviddich,

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Van egy baglya "Menta" szakállas bagoly a fajtája és ironikus módon Hagridtól kapta születésnapjára. Pálcája: 11 és egynegyed hüvelyk, ébenfa, sárkány szívizomhúrral.

Képinfo: deviantART (http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2010/318/c/b/louised_by_omupied-d32vnqg.jpg)

Engedélyezve: 2013. 08. 08.
2013. 08. 11.

Módosítva: 2013. 08. 11. 00:13:43
Módosította: Arasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).