Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: "Nervo"
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kita

Kor: 17, de ezt nem kötik senki orrára

Külső leírás: Bőre meghökkentően sápadt fehér, patyolat, csupán a tetoválásai tarkítják a makulátlan összhatást. Az oldala, a mellkasa, a combja és a bokája megannyi fekete tintával van varrva. Az alkata teljesen uniszex, bár fiú, nem erősít erre a látványra, sőt, erőteljesen titkolja a nemiségét - karcsú a dereka, hosszú, vékony formás combjait kihangsúlyozza, karjai kecsesek, zenészujjain a körmök színesre vagy sötétre vannak festve, ha épp nem hosszú műkörmöket visel. Finoman, gusztusosan izmos, de nem maszkulin vagy nőies módon, csak törődik a testével, elvégre megkövetelik tőle, hogy már-már tökéletes legyen. Igényes arra, hogy hogy néz ki, természeten ha akarja, kétnaponta más külsővel jelenik meg. Természetesen hol nőként, hol férfiként, csak hogy ne könnyítse meg az emberek dolgát. Középmagas, vékony és karcsú, azon genetikailag piszokmázlista, aki bármit felvesz, jól áll neki. Az arca formás, szimmetrikus, a szeme smink nélkül is hatalmas és ezüstszürke, néha kékesen csillog, mint a befagyott tavak. Hosszú, seprűs pilláira gyakran erősít rá spirállal, de ez az imidzséhez tartozik, smink nélkül is egy tökéletes szépség. A természetes haja hosszú, már-már a derekáig érő, fekete lobonc, de a fekete szín természetellenes rásegítés festékkel, hogy elfedje a smink alatti lény valóját. Szinte soha nem mutatkozik a maszkja nélkül, smink nélkül csak aludni jár, vagy ha nagyon néha inkognitóban várost nézhet. Egyébként mindig tökéletes porcelánarccal, különböző színű kontaktlencsékkel és extravagáns vagy éppen túl természetes parókákkal leplezi magát.

Jellem: Érdekes személyiség. Kedves, őszinte és remek színész. Kicsi korában került a szakmába és ott, mint a hörcsögöt a futtatógömbbe, izolálták is, hogy semmi ne zavarhassa meg az alkotásban a művészvilág tökéleets kis plasztikbabáját. Maximalista, de azon szerencsések közé tartozik, aki imádja is, amit csinál, a zenéje az élete. Boldog attól, hogy a koncertjein megannyi embernek örömet okoz a munkájával. Érzékeny és jóindulatú, bízik az emberekben és legfőképp a menedzserében, aki mindig, mindenben mellett áll és támogatja - akár akarja, akár nem. Szeretetreméltó, nagyszájú, a munkájának élő. Hihetetlen profizmussal mozog a kamera előtt, és a hangja egyedülálló.

Élettörténet: Hátpecsétes titok alatt, a hetedik lakat hetedik sárkányának őrizetében van minden, ami Nervo, a maszk és a híresség neve alatt van. Hogy honnan jött, hány éves, van-e családja, egyáltalán ki fia-birja, fiú-e vagy lány... ez adja a tökéletes uniszex jellegét: mint egy baba, aki naponta váltogatja a kosztümjét, mindenki olyannak láthatja, amely a leginkább tetszik neki. Ő azt akarja, hogy emiatt a zenéjét és a stílusát szeressék, ne pedig azt, hogy Ő ki is valójában. Persze emiatt éri hideg-meleg, hiszen a nemtelenség, vagy épp a váltogatása eléggé fel tudja verni a vizet, de a tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Egy igazi zenei géniusz, a keverés mellett játszik zongorán, gitáron, maga írja a zenéit, fellépésről fellépésre megy, kiaknázva minden pillanatát, idejét. Igazából nem csak ő, hanem a menedzsere is hihetetlen összegeket kaszál, de rengeteget adakozik és még annál is több jótékonysági koncertre vagy találkozóra megy el. Színvonalas munkát ad ki a keze közül, az ő nevével fémjelzett vagy az ő klipjeiben előforduló reklámokkal bármit el lehet adni. Természetesen a világhírnek van sötét oldala is - maga a múltja sem túl szívderítő, és Nervo maga sem családcentrikus. Bőröndben él, szállodáról szállodára, koncertről koncertre mennek, ritkán van teljesen önálló szabadideje. A menedzsere minden kézben tart, de ő nem is feltétlenül bánja, neki ez a normális. Persze a férfi mindent megtesz, hogy a kis pártfogoltja minden pillanatban a legjobb formáját hozza, legyen az interjú vagy fellépés... így tényleg olyan, mintha Nervo a reflektorfényben tündökölne, de a zsinórokat valójában a menedzser rángatja a háttérből.

Hobby: a munkája, a zene, a rajongói

Foglalkozás: énekes, zenész

Extrák: Érdekes biológiai mutálódása van: a hangszálai duplikáltak, emiatt képes férfi és női hangsávban is beszélni és énekelni, akár egyszerre mindkettő. Mintha egy személyi vokóder lenne a torkában. A legtöbb felvételét ő énekli fel, némi gépi utósimításokkal*** Ha ideges, hajlamos nagy tételű füvet elszívni relaxálásképp*** Mindennél fontosabb számára, hogy Ő maga, a neme, a neve és minden más,ami személyes és nem Nervo, anonimitásban maradjon***tekintélyes méretű parókagyűjtemény, egy bőröndnyi smink, színes kontaktlencsék és eszméletlen ruhatár* az Extremitásáról és a fülbemászó zenéjéről híres***Többször is támadták már meg, mert a nemek közötti cserebere vagy a néha túlságosan is erotikus zene vagy mozgás nem sok konzervatív embernek tetszik, de ő a végtelenségig kedves és jóindulatú

Képinfo: nem saját szellemi termék (http://www.youtube.com/watch?v=mp-IZEFqrG0)

Engedélyezve: 2013. 08. 06.
2015. 05. 21.

Módosítva: 2015. 05. 21. 18:51:42
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).