Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yosi Nagasawa
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Catgirl

Kor: 18

Külső leírás: Rövid vörös haja keretezi édes kis arcát. Kékeszöld szemeivel nézi a világot. Egészen kis termetű 160 cm magas. Kis édes nyúlánk teste van nincsenek nagy imai csak egy egészen kicsike de az sem vehető észre. A külső szemlélőnek kis gyengének tűnik de igazán nagy ereje van ha ő megakarja mutatni. Kis kerekded arca az aranyosság mellett még gyerekesnek is hat de őt ez nem érdekli. Mondhatni kicsit lányos a testalkata is és az arca is. Bár őt még ez sem zavarja egy kicsit sem.

Jellem: Igazán kedves természet az ártatlanság megtestesítője. Néha gyerekes de sokszor nagyon komolyan tud viselkedni. Ha valaki a szívébe férkőzik azt határtalanul a végtelenségig szereti. Sokszor könnyen meglehet bántani. Vidám személyiség igazi kis energia bomba. Sosem parancsol csak kér. Próbál alkalmazkodni de ő is elvárja hogy akkor alkalmazkodjanak hozzá. Igaz van hogy néha hisztis de az csakis akkor ha beteg. Tiszteletbe tartja a másik magánszféráját de cserébe elvárja ugyan ezt a tisztelettel egyetemben. Igazán egyszerű személyiség mégis kiismerhetetlen épp ez vonzza az embert Yosiban.

Élettörténet: Édesanyával és édesapjával é. A szülei állandóan dolgoznak ő pedig a tanulásba temetkezik vagy épp a barátaival van. Imádja a nyulakat és a macskákat él hal értük. Kapott szüleitől egy nyakláncot medállal ellátva amit sohasem vesz re olyan mint egy kabala. Sokszor megbántották már vagy éppen piszkálták de ezen próbál túllépni és a jövőbe nézni. A szerelmet keresi középiskolás korában jött rá hogy meleg. Szülei ezt elfogadták és támogatják fiúkat. Barátai sem húzódoznak tőle szerintük ezzel a vonásával még aranyosabb. Mindenkin csak segít akin tud állandóan pattog. Szülei válláról így veszi a legtöbb terhet. Mégis egy nap megváltozik az élete mert megismer egy fiút. Reményei felébrednek hogy lehet rá is rátalál a szerelem.

Hobby: Barátokkal lógni, segíteni, rajzolni

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Uke *** Foglalt *** Imádja a szüleit és barátait *** Szerelméért mindent megtesz *** Igazán visszahúzódó sokszor ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 08. 05.
2014. 10. 16.

Módosítva: 2014. 10. 16. 19:55:17
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).