Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dimitry Saure (Kitalált karakter)
Kategória: Inuyasha
Feltöltő: Catgirl

Kor: 500 de 22 néz ki

Külső leírás: Fekete haja csípőjéig ér. Szemei igazából szürkék de heves érzelem hatására vörösek lesznek. Markáns férfias arca van. Telt szája buja gondolatokat ébresztenek a gyengébbik nem gondolataiban. Napbarnított bőre van hátán egy hatalmas ősi tetoválás terül szét mint minden királyi sarjnál. Igazi égimeszelő 210 cm-vel. Izmos testében gyönyörködni lehet ha engedi láttatni. Ruhatárában a bőr cuccok repertoárja található meg. Mást nem is nagyon hord. A vörös és a fekete színt preferálja a legjobban.

Jellem: Igazi szenvedélyes személyiség. Mind az ágyban mind a való életben. A királyságot vaskezekkel irányítja nézi mindenki akaratát és próbálja a legjobb döntéseket hozni. Nem nagyon nyílik meg a népnek fél a megbántástól igazi arany szíve van. Szereti a természetet és ha teheti akkor kint jár kel az erdőkben. Érzelmeit nagyon nehezen mutatja ki valami oknál fogva. Ha valakinek sikerül közelről megismerni igen csak érdekes személyiséget talál. Okos, akaratos, szenvedélyes kissé vad férfit aki végső soron izgató is. Érdemes kicsalogatni belőle a vadságot mert nem okoz csalódást.

Élettörténet: Élettörténete olyan mint mindenki másé. Normál család anyával, apával és testvérekkel. Kisgyermek kora óta tanul főleg erejét kell uralnia. Eközben megtanult minden alapot írni,olvasni a történelmet és a földrajzot bár a csillagászat sem áll messze tőle. Szülei és testvérei imádják. Nyugodt szívvel adta át apja a trónt fiának mikor betöltötte az 200 életévét. Azóta igazgatja az ország ügyeit bár még királynét maga mellé nem sikerült találnia. Ahhoz túlságosan konok ahogy ő mondja. Sokan próbálták már befűzni de ő mindet csuklóból elutasította. Csak a pénzhajhászok találták meg vagy akik csak a szexet akarták amitől Dimi kicsi pocikája felfordul. Egyik fesztiválon mégis meglát egy nőt aki rabul ejti de mégsem ismeri be magának. Mégis nem tudja kiverni a fejéből és innen kezdődnek a fejtörések számára.

Hobby: A természet járása, országa igazgatása és olvasás

Foglalkozás: Király

Extrák: Megközelíthetetlen *** Zordnak mutatja magát mégsem az *** Szenvedélyes minden téren*** Foglalt *** Szeress ha mersz kinézet *** Keresi a szerelmet mind eddig hiábavalóan *** Imádja az édeset *** Szereti az éjszakai égboltot *** Farkas lévén farkassá tud változni *** Eltudja rejteni füleit és farkasfarkát ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2013. 08. 04.
2015. 07. 25.

Módosítva: 2015. 07. 24. 21:19:33
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).